reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje Drogie Miłe Panie, miłego dnia każdej życzę. :*

@Biedroneczka83 owocnego jajcobrania!
@walczaca o szczescie dzisiaj będziesz już tuliła swoje maleństwa? Czy jeszcze czekają, bo malutkie nie chcą opuszczać maminego brzuszka? Bez względu na wszystko niedługo będziesz miała przy sobie swoje dwa największe szczęścia. :*
@Olk@24 powodzenia na wizycie. :*
@anett96 mocne kciuki za przelot do bazy. Już się nie zamartwiaj, tylko ciesz myślą, że maluch niedługo będzie z Tobą i oby został na kolejne miesiące spokojnej i nudnej ciąży. :*
@anita9014 pięknych widoków, pochwal się później nam foteczkami malucha. :D

Jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza niech da mi znać. Dziękuję. :)
Powodzenia kochane ;)

Ja po podgladzie. Lipnie jest. 4 jajca by sie nadawaly, 2 albo 3 jest takich podrostkow, na ktore mozna jeszcze ewentualnie liczyc a reszta drobnica, nie rosna. Jutro znowu podglad i raczej na pewno w sb punkcja.
Eee to jeszcze nie jest przesadzone u mnie tez lekarz na ostatnim podgladzie przed punkcja mowil ze bedzie 6-7 takich nadajacych sie do pobrania a 2 dni pozniej na punkcji bylo 20 wiec kochana glowa do gory stymulacja jeszcze trwa a komorki rosna jeszcze po ovitrele ✊✊✊

Dziewczyny czy Wy po crinone tez jestescie takie zmeczone? Myslalam ze to po punkcji mnie tak trzyma, ale to moze od progesteronu?
Jak mialam lutinusa to nie bylam zmeczona. A teraz crinone a ja bym 4 razy w ciagu dnia spala
Na mnie żaden progesteron nie działał na razie sennie... a miałam i lutinusa i cronone.
Jednak każdy organizm jest inny... i może być tak Kurciu że więcej zostaje jednak crinone w organizmie niż lutinusa u Ciebie i stad taka reakcja... :)

reklama
Do góry