reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy Wy po crinone tez jestescie takie zmeczone? Myslalam ze to po punkcji mnie tak trzyma, ale to moze od progesteronu?
Jak mialam lutinusa to nie bylam zmeczona. A teraz crinone a ja bym 4 razy w ciagu dnia spala
Chyba właśnie progesteron ma takie działanie.
I zapewne opadły emocje po wczoraj, to chce Ci się spać. Ja przynajmniej zawsze tak mam.

reklama
Ja po podgladzie. Lipnie jest. 4 jajca by sie nadawaly, 2 albo 3 jest takich podrostkow, na ktore mozna jeszcze ewentualnie liczyc a reszta drobnica, nie rosna. Jutro znowu podglad i raczej na pewno w sb punkcja.

Ja po podgladzie. Lipnie jest. 4 jajca by sie nadawaly, 2 albo 3 jest takich podrostkow, na ktore mozna jeszcze ewentualnie liczyc a reszta drobnica, nie rosna. Jutro znowu podglad i raczej na pewno w sb punkcja.
No 4 jajca to nie jest zle!!!! Oby dojrzale byly i beda poekne rozowe pupki z nich

Czekam w kolejce do mojego gina. Rano zobaczyłam, że mam małe brązowe plamienie. Serce mi stanęło a teraz umieram w kolejce. :/ Próbuję się pocieszać, że jest brązowe ale po co w ogóle jest to plamienie? Coś strasznego. [emoji24]

Jestem pewna, ze wszystko bedzie ok a ty sie nie stresuj, bo maluszki tego nie lubia! Daj nam znac jak wyjdziesz od lekarza :-*

I jesteś zadowolona z gyncentrum

Na razie tak. Ja mam endometrioze wiec na razie jeszcze nie bylo sukcesu. Ale lekarz wydaje mi sie bardzo kompetentny. I lab dobre.

Czekam w kolejce do mojego gina. Rano zobaczyłam, że mam małe brązowe plamienie. Serce mi stanęło a teraz umieram w kolejce. :/ Próbuję się pocieszać, że jest brązowe ale po co w ogóle jest to plamienie? Coś strasznego. [emoji24]

Na pewno wszystko jest w porządku! Czekamy na wiesci!!

O nie nie. Tak nie myslimy. Zadna lipa. Sama wczoraj pisalas ze zamiast 12 chcialabys miec 6 ładnych! To juz masz 4 piekne, a do soboty jeszcze 2 dorosna i bedzie 6 jak w morde strzelil!

Zadzwonilam do labo bo nie moglam normalnie funkcjonowac. Zarodek byl rano sprawdzany i po rozmrozeniu sie podzielił [emoji7][emoji7][emoji7] transfer o 14.30 . Jaka ja jestem szczesliwa[emoji16]
Anetko, nie stresuj się. Za chwilę będziesz mamusią. [emoji8] Czemu miałby się nie rozmrozić?

Zeby one takie byly. A jak sie okaze ze gucio tam w srodku jest to niefajnie.
Btw Dr Gajewska zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie :)
Na razie tak. Ja mam endometrioze wiec na razie jeszcze nie bylo sukcesu. Ale lekarz wydaje mi sie bardzo kompetentny. I lab dobre.

Na pewno wszystko jest w porządku! Czekamy na wiesci!!

O nie nie. Tak nie myslimy. Zadna lipa. Sama wczoraj pisalas ze zamiast 12 chcialabys miec 6 ładnych! To juz masz 4 piekne, a do soboty jeszcze 2 dorosna i bedzie 6 jak w morde strzelil!

reklama
Do góry