reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, widzę że dyskutujecie na temat klinik w Krakowie. Czy macie jakieś opinie/ doświadczenie na temat Artvimed i dr Chrostowskiego?

Moje Drogie Miłe Panie, miłego dnia każdej życzę. :*

@Biedroneczka83 owocnego jajcobrania!
@walczaca o szczescie dzisiaj będziesz już tuliła swoje maleństwa? Czy jeszcze czekają, bo malutkie nie chcą opuszczać maminego brzuszka? Bez względu na wszystko niedługo będziesz miała przy sobie swoje dwa największe szczęścia. :*
@Olk@24 powodzenia na wizycie. :*
@anett96 mocne kciuki za przelot do bazy. Już się nie zamartwiaj, tylko ciesz myślą, że maluch niedługo będzie z Tobą i oby został na kolejne miesiące spokojnej i nudnej ciąży. :*
@anita9014 pięknych widoków, pochwal się później nam foteczkami malucha. :D

Jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza niech da mi znać. Dziękuję. :)
Miłego dnia dziewczyny!
@Biedroneczka83 aby pobrali "te właściwe" jajeczka, które przyniosą upragnione maleństwa! :)
@Olk@24 samych dobrych wieści na wizycie ;)
@anett96 aby to był ostatni transfer teraz ... później tylko powrót po rodzeństwo :)
emoji173.png

@anita9014 najpiękniejszych widoków pod słońcem
@walczaca o szczescie ciocia czeka na dziewczynki!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

klarks skoro już weszłaś na to forum to wykorzystaj swoją szansę i zmykaj z krakowa. Nie ważme jaki lekarz jak laboratorium jest to same a tym bardziej przy słabym nasieniu. Do wyboru masz Novum warszawa szybciutko jedziesz pendolino albo katowice gynocentrum. Szkoda zdrowia na Kraków.
dzięki za pomoc przemyśle to wszystko

Dziewczyny czy Wy po crinone tez jestescie takie zmeczone? Myslalam ze to po punkcji mnie tak trzyma, ale to moze od progesteronu?
Jak mialam lutinusa to nie bylam zmeczona. A teraz crinone a ja bym 4 razy w ciagu dnia spala

Czekam w kolejce do mojego gina. Rano zobaczyłam, że mam małe brązowe plamienie. Serce mi stanęło a teraz umieram w kolejce. :/ Próbuję się pocieszać, że jest brązowe ale po co w ogóle jest to plamienie? Coś strasznego. [emoji24]

reklama
Do góry