reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje Drogie Miłe Panie, miłego dnia każdej życzę. :*

@Biedroneczka83 owocnego jajcobrania!
@walczaca o szczescie dzisiaj będziesz już tuliła swoje maleństwa? Czy jeszcze czekają, bo malutkie nie chcą opuszczać maminego brzuszka? Bez względu na wszystko niedługo będziesz miała przy sobie swoje dwa największe szczęścia. :*
@Olk@24 powodzenia na wizycie. :*
@anett96 mocne kciuki za przelot do bazy. Już się nie zamartwiaj, tylko ciesz myślą, że maluch niedługo będzie z Tobą i oby został na kolejne miesiące spokojnej i nudnej ciąży. :*
@anita9014 pięknych widoków, pochwal się później nam foteczkami malucha. :D

Jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza niech da mi znać. Dziękuję. :)
@walczaca o szczescie mocne kciuki za szybkie przywitanie z ksiezniczkami! Czekamy na słit focie Amelii i Alicji (chyba, ze cos sie zmienilo:D)
@anett96 przejmuj brzucha! :)
@Biedroneczka83 pol tuzina pieknych jajec, niech beda najlepszej jakosci i "latwe" - zeby sie zolnierzyki nie musialy prosic:D
@Olk@24 dobrego planu od Arturka :D
@anita9014 pieknych widokow i samych dobrych wiesci

@walczaca o szczescie dzisiaj będziesz już tuliła swoje maleństwa? Czy jeszcze czekają, bo malutkie nie chcą opuszczać maminego brzuszka? Bez względu na wszystko niedługo będziesz miała przy sobie swoje dwa największe szczęścia. :*
@anett96 mocne kciuki za przelot do bazy. Już się nie zamartwiaj, tylko ciesz myślą, że maluch niedługo będzie z Tobą i oby został na kolejne miesiące spokojnej i nudnej ciąży. :*

Już dziś. Dziękuję za pamięć [emoji173]

Kozwa to nic sie przed nimi nie ukryje:laugh2:
to gdzie mam iść????
klarks skoro już weszłaś na to forum to wykorzystaj swoją szansę i zmykaj z krakowa. Nie ważme jaki lekarz jak laboratorium jest to same a tym bardziej przy słabym nasieniu. Do wyboru masz Novum warszawa szybciutko jedziesz pendolino albo katowice gynocentrum. Szkoda zdrowia na Kraków.

Dziewczyny powodzenia dzisiaj:D:D:D:D:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Wczoraj jeszcze rozmawiałam z mężem i zapadła decyzja ostateczna, że transfer we wrześniu:D:D:D:D
Sierpień zostawiamy na histero i relaks:D:D:D:D:D teraz modlitwy by @ przyszła w poniedziałek a nawet bym się nie pogniewała gdyby była szybciej:p:p:p:p wariatka, która się modli o @:-D:-D:-D

reklama
Do góry