Badania nasienia, posiewy, USG jąder brzucha,nerek, badania genetyczne. Żadne leki również nie zadziałały na męża. Do tej pory nie mamy przyczyny takiego stanu rzeczy.A jakie badania mieliście robione???w sensie twój partner ??
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
@walczaca o szczescie mocne kciuki za szybkie przywitanie z ksiezniczkami! Czekamy na słit focie Amelii i Alicji (chyba, ze cos sie zmienilo)Moje Drogie Miłe Panie, miłego dnia każdej życzę. :*
@Biedroneczka83 owocnego jajcobrania!
@walczaca o szczescie dzisiaj będziesz już tuliła swoje maleństwa? Czy jeszcze czekają, bo malutkie nie chcą opuszczać maminego brzuszka? Bez względu na wszystko niedługo będziesz miała przy sobie swoje dwa największe szczęścia. :*
@Olk@24 powodzenia na wizycie. :*
@anett96 mocne kciuki za przelot do bazy. Już się nie zamartwiaj, tylko ciesz myślą, że maluch niedługo będzie z Tobą i oby został na kolejne miesiące spokojnej i nudnej ciąży. :*
@anita9014 pięknych widoków, pochwal się później nam foteczkami malucha.
Jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza niech da mi znać. Dziękuję.
@anett96 przejmuj brzucha!
@Biedroneczka83 pol tuzina pieknych jajec, niech beda najlepszej jakosci i "latwe" - zeby sie zolnierzyki nie musialy prosic
@Olk@24 dobrego planu od Arturka
@anita9014 pieknych widokow i samych dobrych wiesci
walczaca o szczescie
Już dziś. Dziękuję za pamięć [emoji173]Moje Drogie Miłe Panie, miłego dnia każdej życzę. :*
@walczaca o szczescie dzisiaj będziesz już tuliła swoje maleństwa? Czy jeszcze czekają, bo malutkie nie chcą opuszczać maminego brzuszka? Bez względu na wszystko niedługo będziesz miała przy sobie swoje dwa największe szczęścia. :*
@anett96 mocne kciuki za przelot do bazy. Już się nie zamartwiaj, tylko ciesz myślą, że maluch niedługo będzie z Tobą i oby został na kolejne miesiące spokojnej i nudnej ciąży. :*
walczaca o szczescie
Ty jesteś niesamowita:-)) dziekujemy [emoji173]@walczaca o szczescie mocne kciuki za szybkie przywitanie z ksiezniczkami! Czekamy na słit focie Amelii i Alicji (chyba, ze cos sie zmienilo)
@anett96 przejmuj brzucha!
@Biedroneczka83 pol tuzina pieknych jajec, niech beda najlepszej jakosci i "latwe" - zeby sie zolnierzyki nie musialy prosic
@Olk@24 dobrego planu od Arturka
@anita9014 pieknych widokow i samych dobrych wiesci
Justin87
W takim razie czekamy na fotorelację.Już dziś. Dziękuję za pamięć [emoji173]
Powodzenia. [emoji8]
@walczaca o szczescie mocne mocne kciuki..dzis pierwszy dzien Waszego wspolnego zycia po tej stronie brzucha.
Jestesmy z Wami myslami. Pamietamy Wasza droge do tego momentu.
@anett96 powodzenia!
@Biedroneczka83 miłych snooow!!
@Olk@24 i @anita9014 dobrych wizyt i wiadomosci!
Jestesmy z Wami myslami. Pamietamy Wasza droge do tego momentu.
@anett96 powodzenia!
@Biedroneczka83 miłych snooow!!
@Olk@24 i @anita9014 dobrych wizyt i wiadomosci!
dżoasia
To ty kestes wspaniala o ktorej punkt kulminacyjny?Ty jesteś niesamowita:-)) dziekujemy [emoji173]
Margit2018
Kozwa to nic sie przed nimi nie ukryje
klarks skoro już weszłaś na to forum to wykorzystaj swoją szansę i zmykaj z krakowa. Nie ważme jaki lekarz jak laboratorium jest to same a tym bardziej przy słabym nasieniu. Do wyboru masz Novum warszawa szybciutko jedziesz pendolino albo katowice gynocentrum. Szkoda zdrowia na Kraków.to gdzie mam iść????
Agonia777
Moje Drogie Miłe Panie, miłego dnia każdej życzę. :*
Dziewczyny powodzenia dzisiaj
Wczoraj jeszcze rozmawiałam z mężem i zapadła decyzja ostateczna, że transfer we wrześniu
Sierpień zostawiamy na histero i relaks teraz modlitwy by @ przyszła w poniedziałek a nawet bym się nie pogniewała gdyby była szybciej wariatka, która się modli o @
reklama
To.pomodle sie z TobaDziewczyny powodzenia dzisiaj
Wczoraj jeszcze rozmawiałam z mężem i zapadła decyzja ostateczna, że transfer we wrześniu
Sierpień zostawiamy na histero i relaks teraz modlitwy by @ przyszła w poniedziałek a nawet bym się nie pogniewała gdyby była szybciej wariatka, która się modli o @
Podziel się: