reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To w którym dniu robisz betę ja miałam transfer w środę i dopiero robię w sobotę to będzie 10 dzień ;) a leki biorę Lutinus 2*2 ,dufaston 3*1 ,wiec trochę tego jest a Ty jakie leki bierzesz ??

Ja mam napisane, ze beta po 01.08, mialam trzydniowe zarodki podawane. Ja mam 3x1 luteina, 3x1 duphaston ale po tym jak sie wystraszylam to zwiekszylam nocną dawke do 2 tabletek oraz 3x1 estrofem.
Plus leki od docenta czyli encorton i heparyna

reklama
@dżoasia ok to przygotowuje moja dzisiejsza porcje proga na lopacie [emoji14]

Ej laseczki ja co punkcja to panikuje ale ile moga jajniki i brzuch bolec? Nie zwieksza mi sie chyba obwod, juz nie boli przy sikanii (no i prosze Was mialam estradiol 300 wiec o hiperce mowy nie ma), ale sie zastanawiam ile mi to jeszcze dokuczac bedzie.
Slabam, jajniki pokluwaja zwlaszcza jak sie ruszam, brzuch jakos tak okresowo, spalabym tylko.
Chyba odczuwam jakies dlugofalowe skutki narkozy czy cus... ale to w sumie dopiero 2.5 dnia...
Mnie po pierwszej pynkcji bolało gdzies 4 dni. W dniu pynkcji tak napierniczalo ze nie bylam w stanie stac

Dziewczyny dzwonił lekarz z kliniki że mamy 3 zarodki ale ze strachu nie potrafię się cieszyć:hmm:. Jak dostanę @ mam umawiać się na wizytę i wtedy opracujemy plan działania. Jeszcze chcę to histero i mogę powiedzieć że zrobiłam już wszystko by się udało :):)
To są piękne trzy szanse :) ❤❤❤❤

Dziewczyny dzwonił lekarz z kliniki że mamy 3 zarodki ale ze strachu nie potrafię się cieszyć:hmm:. Jak dostanę @ mam umawiać się na wizytę i wtedy opracujemy plan działania. Jeszcze chcę to histero i mogę powiedzieć że zrobiłam już wszystko by się udało :):)
Gosia mega pozytywne wieści ❤❤❤
Tylko Gosia jak robi sie histero to transfer dopiero w następnym cyklu jak dobrze pamiętam ...

Mnie po pierwszej pynkcji bolało gdzies 4 dni. W dniu pynkcji tak napierniczalo ze nie bylam w stanie stac
Ja po 1 punkcji nie bylam sie w stanie wyprostowac jak wstawalam
Oki. To nie panikuje.
Chociaz jak mialam 4 pecherzyki to mnie jakos szczegolnie nie pokluli ;) a bardziej boli niz przy 8... ale trudno. Moze endomenda tam sie panoszy i dlatego...

reklama
Do góry