Never give up
Fanka BB :)
Popieram Olcia!Z wynikami badań mam jechać na kolejną konsultacje u wtedy decyzja co robimy , ogólnie po wizycie jestem bardzo zadowolona konkretny gość porostu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram Olcia!Z wynikami badań mam jechać na kolejną konsultacje u wtedy decyzja co robimy , ogólnie po wizycie jestem bardzo zadowolona konkretny gość porostu
Jest trzypak, bo siebie też liczę. Mam dwie kluski w brzuchu. [emoji6]To wymarzony final mojej historii! No moze niekoniecznie trzypak a dwupak mnie usastysfakcjonuje! Bedzie trzy to bedzie pieknie [emoji12]Miejmy nadzieje ze tez tak bedzie po tym leczeniu ktorego mimo wszystko sie strasznie boje. Dbaj o siebie!
Asia witaj spowrotem :*
Jest trzypak, bo siebie też liczę. Mam dwie kluski w brzuchu. [emoji6]
widzisz troche mi zajelo, ale juz coraz blizej a kto mnie podniesie jak nie wy i pomoze przejsc przez ta droge!
Dziewczyny, czy ktos z Was moze jest na etapie immuno leczenia teraz???
Asiu super,że jesteś-jak pisałam Ci na gg ja zaczynam około 22.08.
Aha. Przepraszam ale mam zamulenie. [emoji33]tak tez liczylam! No nie ma opcji mamuske trzeba liczyc ! [emoji23]
Ja, dziś 10 dzienwidzisz troche mi zajelo, ale juz coraz blizej a kto mnie podniesie jak nie wy i pomoze przejsc przez ta droge!
Dziewczyny, czy ktos z Was moze jest na etapie immuno leczenia teraz???
Gg [emoji33] sobie mysle: ktos jeszcze uzywa GG?Asiu super,że jesteś-jak pisałam Ci na gg ja zaczynam około 22.08.
Tak doklanie. Czekam na telefon z labu.To nie musi byc tylko a moze byc 'az' - pozytywne myslenie kochana! Dobrze ze nie masz problemu immuno bo to jest to co mnie rozwala!!!
Bede robic leczenie wlasnie od Pasnika i wlasnie powoli zaczynam panikowac !!!
To teraz spokojnie czekasz na to co bedzie sie dzialo, bedziecie zapladniac teraz?