reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Spokojnie możesz pytać, mrozakow nie mamy to były ostatnie zarodki [emoji173] [emoji173] do procedury nowej podchodzić nie będziemy więc ta dwojeczka póki co nam wystarczy no chyba że "naturals" się trafi [emoji6]
Domyślam się że ciężko wszystko zgrać loty, urlop i jeszcze córeczkę. Trzymam kciuki za szczęśliwy cykl naturalny oby okazał się tym ostatnim [emoji8] [emoji173]
Dziękuję. A Tobie życzę niespodzianki w postaci naturalsa jak Twoja piękna parka podrosnie. Są na prawdę cudowni. Więź jaka będą mieli (albo już mają) będzie wyjątkowa. Lucky You :) x

reklama
O wyniki się upominają jak umawiają punkcję. Wtedy się siada z położną i ona po liście jedzie co się ma, czego nie ma, ewentualnie pobiera. Ale wiadomo - lepiej mieć wcześniej.
No i to glupie jest. Napitalasz sie iglami, pakujesz w siebie hormony a potem np sie okazuje ze jestes zarazona kiłą albo wzw. I co? Powinni to sprawdzac w dniu rozpisania stymulacji moim zdaniem. Przed punkcja to se moga chciec ta grupe krwi i pakiet anestezjologiczny. Niby prywatne kliniki i sie buli a i tak trzeba samemu o wszystkim myslec.

Albo założyli że jak podchodzilas już raz to musiałaś mieć zbadana grupę krwi...
Aga to nie PESEL się liczy a upór i wiara że w końcu i Tobie się uda :) ;)
Mnie ostatnio troszkę @Ropuszka666 nastraszyla ta moja klinika i zaczęłam się stresować... jednak staram się wierzyć że to nie problem kliniki tylko mój, który rozwiąże Pasikonik
@Never give up - dokładnie WSZYSTKIM Nam sie UDA !!! My też od wujka Jarka wyszliśmy pełni nadziei , a już stwierdzenie wujka " teraz jest Wasz czas" dodał siły - więc zapitalaj do wujka Pasikonika - po to by dał siłę do dalszej walki.
UDA NAM SIĘ WSZYSTKIM

Dziewczyny a co z wagą przed innymi vitro? Zwracali Wam uwagę że jesteście za grube lub za chude? Ja jestem gruba i tak się boje że przez to moje szanse spadną o kilka procent. Teraz staram się schudnąć, ale nie chce zbyt szybko żeby nie rozregulować hormonów.

To już za dzień... za chwilkę :D:)
@Agniecha1508 a kiedy teraz na wizytę ruszasz? Może teraz zamierzają Ci wszystko powiedzieć.... Poza tym musisz postawić na swoim odnośnie heparyny :p
30.07.18 wizyta i rozpoznanie protokołu. Heparynka i encorton leżą już w szafeczce zakupione , a ja czekam na recepty od wujka Jarka. Także poinformuje gina , ze ja mam zamiar dostosować sie do zaleceń wujka , a go poproszę niech przyjmie to do wiadomosci. Przy tym transferze jak to Nasza @Kurcia piszę nawet brokatem jestem w stanie się obsypać , jesli pomoże.

Dziewczyny a co z wagą przed innymi vitro? Zwracali Wam uwagę że jesteście za grube lub za chude? Ja jestem gruba i tak się boje że przez to moje szanse spadną o kilka procent. Teraz staram się schudnąć, ale nie chce zbyt szybko żeby nie rozregulować hormonów.
Ja waze 77-81kg w zaleznosci od pory roku i aktywnosci, nikt mi nie mowil ze jestem za gruba;) ale zdrowo sie odzywiam, nie jadam syfu, jedynym grzechem jest u mnie slodkie, no i moze to, ze nie umiem sobie wbic do lba, ze to ze zdrowe to nie znaczy ze mozna zrec ile sie widzi:p ale nieraz widuje naprawde otyle kobiety na korytarzu w klinikach, podejrzewam, ze nikt ich nie odsyla z kwitkiem z tego powodu.

reklama
Do góry