reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Murawa kochanie trzeba odstawic ten euthyrox, ewentualnie zmniejszyc dawke. Jaka masz? Oprocz tego 1,6 to cos kojarze ze mialas tez tsh ponad 3? Czy cos pomieszalam? Bralas steryd przed transferem? Najlepiej odstaw i sprawdz za miesiac jak sie zmienilo, ewentualnie miesiac przed transferem.

reklama
No to akurat jest jakieś niesamowite, że nie sprawdzają podstawowych wyników.
A grupa krwi?! Przecież do punkcji im ustawa chyba nakazuje mieć grupę krwi. Masakra.
Mówię do męża , że może dla nich to oczywista oczywistość , że człek zna swoją grupę krwi :szok: albo w dniu punkcji zapytają. Eeee kiepsko tę procedurę widzę :errr:

Mówię do męża , że może dla nich to oczywista oczywistość , że człek zna swoją grupę krwi :szok: albo w dniu punkcji zapytają. Eeee kiepsko tę procedurę widzę :errr:
Agniecha a nie dostaliscie jakiejs listy badan? Moze sama zapytaj jak bedziesz zaczynac stymulacje. Mysle ze dadza liste. Mi dali, ale sama pytalam a o wyniki tez jeszcze sie nikt nie upominal:p kiedy startujesz z iglami?

@redferrari - kurczę , znajoma lat 49 i naturalsa zaliczyła - dlatego aż się gotuję w sobie jak słyszę
" No ale Pani pesel" no nic , co Nas nie dobije to napewno wzmocni" :p

Jejku ostatnio w klinice weszła przede mną do gabinetu para zdrowo po 50tce !

No ale na słowo to nikt z grupą krwi nie może uwierzyć. wyobrażasz sobie, że ktoś się wykrwawia i krzyczy, że ma grupę krwi A i w szpitalu mu wierzą i podają? ;) Nawet te modne bransoletki z grupą krwi są nierespektowane w szpitalu. Tylko badanie z peselem jest ważne.

Agniecha a nie dostaliscie jakiejs listy badan? Moze sama zapytaj jak bedziesz zaczynac stymulacje. Mysle ze dadza liste. Mi dali, ale sama pytalam a o wyniki tez jeszcze sie nikt nie upominal:p kiedy startujesz z iglami?
O wyniki się upominają jak umawiają punkcję. Wtedy się siada z położną i ona po liście jedzie co się ma, czego nie ma, ewentualnie pobiera. Ale wiadomo - lepiej mieć wcześniej.

@Agniecha1508 my nawet w Artvimedzie dostaliśmy listę, i powiedział że do tego ich ustawa zobowiązuje, gdzie Ty się leczysz?

Albo założyli że jak podchodzilas już raz to musiałaś mieć zbadana grupę krwi...
Aga to nie PESEL się liczy a upór i wiara że w końcu i Tobie się uda :) ;)
Mnie ostatnio troszkę @Ropuszka666 nastraszyla ta moja klinika i zaczęłam się stresować... jednak staram się wierzyć że to nie problem kliniki tylko mój, który rozwiąże Pasikonik

reklama
Do góry