Tak tak mam chyba nawet równo tydzień starsze Kropki, bo z 4 czerwca transfer juz czuje się ok, chociaz na USG ciągle widać ten pseudo okres, wiec może krwawic w każdej chwili. Podgladam Maluchy za tydzień znowu, bo mam mieć wizyty raz na dwa tygodnie. Narazie wszystko wygląda ok a tak to odkąd wykupiłam tony leków na mdłości, przestałam zwracać hehe ale ciągle chce mi się spac i z jedzeniem nadal problem :/ medrol juz zeszlam jakoś 2 tyg temu, po serduszkach brałam tylko kilka dni. Mi lekarz zakazał suplementów, wypisal tylko kwas foliowy w wysokiej bardzo dawce i biorę go dwa razy w tygA na jakim Ty etapie jesteś? Ty jesteś tydzień do przodu niż ja? Mam takie dziury w pamięci, że już nic nie kojarzę. :/
Zeszłaś już z medrolu? Jak się czujesz?
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny ide przed crio na wizyte do novum ustalic szczegoly i poprosic o podanie accofilu domacicznie. Kogo polecacie? @Oczekiwanie2017; @Margit2018 ?? Nie chce isc juz do zadnej mlodej niekompetentnej jak ostatnio te dwie mi sie trafily....
Ja niestety nie pomogę (mimo że kciuki trzymam nieustannie), bo nie w tej klinice się leczylam. Ale do Novum @walczaca o szczescie chodziła więc może Ona coś poradzi.
Mieciu85
Mi powiedzieli, ze oni te doby zawsze lamia, tzn jak punkcja w sobote to pierwsza doba z soboty na niedziele, druga z niedzieli na pon, trzecia z pon na wtorek wiec raczej we wtorek mi sie wydaje transfer. Moze jeszcze sie jakies schowaly, a 4 to wiecej niz jeden, trzymam kciuki!Moze i ja sie na poniedzialek zalapie??
Chociaz jak punkcja w sobote to transfer pewnie we wtorek.. nigdy nie wiem jak oni te 3 dni licza
Powiem Wam ze tak mnie bola jajniki jakbym tam z 30 pecherzykow miala. A tu po 2 w kazdym...
Wow jaka wiedza :O dziekujeTo często jest taki syndrom co dolega ciężarnym. Nazywa się chyba Carpal Syndrom. Nadgarstki I palce dretwieja i strasznie bolą. To jest od luzujacych się stawów w ciąży przygotowujących organizm do porodu.
Kilka tygodni po porodzie to przechodzi a jak nie to można brać sterydowe zastrzyki.
Ja miałam, samo mi przeszło
O wlasnie[emoji16]Ja niestety nie pomogę (mimo że kciuki trzymam nieustannie), bo nie w tej klinice się leczylam. Ale do Novum @walczaca o szczescie chodziła więc może Ona coś poradzi.
Dziewczyny ja jak już pisałam dopiero się zaczynam swoja przygodę z in vitro. Czy u Was lekarz też tak luźno podszedł do tematu, odrazu powiedział że wg niego jestem kandydatką do krótkiego protokołu, hormony mam z przed 2 miesięcy, cutologie z lutego, nic nie kazał powatarzać, czy to poprawienie? Mojemu partnerowi nie kazał robić badania nasienia. Czy to normalne? Dodam że u nas problemem jest moja translokacja, w poprzednia ciążę zaszłam przez przypadek, bez starania się wiec uznał, że u niego jest ok, czy co?
adansonia
Termin czego?Matka, to pij a nie biedne dziecko schnie. [emoji39] [emoji4]na kiedy masz termin?
Justin87
Porodu.Termin czego?
adansonia
A nie wiem wyznacza dopiero wszystko we wtorwk ale chyba kolo 14 marca 2019 jak wszystko pojdzie ok...dokladnie to ja nawet nie wiem w ktorym tyg jestem ...Porodu.
reklama
Margit2018
Aneete dr Taszycka, dr Zamora, dr Wojewódzki mów że jesteś pacjentka szefa.Dziewczyny ide przed crio na wizyte do novum ustalic szczegoly i poprosic o podanie accofilu domacicznie. Kogo polecacie? @Oczekiwanie2017; @Margit2018 ?? Nie chce isc juz do zadnej mlodej niekompetentnej jak ostatnio te dwie mi sie trafily....
Podziel się: