reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dla tych co się udało i korzystały z fertil formuła oil?czy braliście te pigułki jeszcze po teście pozytywnym?
Tak, tylko 1 dziennie. Tzn nie miałam pozytywnego testu ale pytałam Panią w aptece...
Bo to ten sam skład, który ma z tej samej firmy "DHA z alg" tylko już się bierze jedną dziennie zamiast dwóch.

Dziewczyny, mam na zbyciu całe opakowanie suplementu tego co polecalyscie (zdjęcie w zalaczeniu) ja niestety nie mogę go brać, bo biorę inne leki które mi się Dubluja dawkami. Jak coś priv :)

Załączniki

• 20180719_094904.jpg
    20180719_094904.jpg
    466,4 KB · Wyświetleń: 71
Według rozpiski od dottore z kliniki dzisiaj mam ostatni raz wziąć 2 tabletki estrofemu i odstawić. Transfer miałam 11 czerwca i cykl naturalny. Estrofem wprowadzony w okolicy transferu już nie pamiętam kiedy. Jak to było u Was? W sierpniu będę odstawiać luteinę a następnie duphaston.
Widzisz, ja też dostałam taka rozpiskę jak Ty. Po 1 wizycie juz u prowadzącego powiedział, że co do estrofemu się zgadza ale duphaston juz mi kazał schodzić i brałam 10 dni po 2, i teraz 10 dni po 1 i koniec. Zwiększył mi za to Luteine do 2×2. Powiedział, że duphaston i Luteina to jak margaryna i masło, wiec lepiej dupka szybciej odstawic. No i juz go slucham... co lekarz to opinia ...

Widzisz, ja też dostałam taka rozpiskę jak Ty. Po 1 wizycie juz u prowadzącego powiedział, że co do estrofemu się zgadza ale duphaston juz mi kazał schodzić i brałam 10 dni po 2, i teraz 10 dni po 1 i koniec. Zwiększył mi za to Luteine do 2×2. Powiedział, że duphaston i Luteina to jak margaryna i masło, wiec lepiej dupka szybciej odstawic. No i juz go slucham... co lekarz to opinia ...
A na jakim Ty etapie jesteś? Ty jesteś tydzień do przodu niż ja? Mam takie dziury w pamięci, że już nic nie kojarzę. :/
Zeszłaś już z medrolu? Jak się czujesz?

reklama
Do góry