reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia teraz jak nie za ilosc to trzymy za jakosc. Przynajmniej hiperka ci nie grozi;) czekam z niecierpliwoscia na dalsze wiesci!
@Vorreiavereunbimbo glupia baba. Teraza sie udac, a na zadne pgsy bym sie raczej nie zgadzala. Pobierz wszystko co potencjalnie moze zwiekszyc szanse na sukces i zobaczymy co z tego wyjdzie.
@Olk@24 z tego co mi wiadomo to Pasnik jest wychowankiem prof Malinowskiego.
Na taka wiadomość właśnie czekałam , dziękuję :)

reklama
A powiedz mi czy ty poszłaś z jakimś planem? Szybko to wszystko się dziej
U mnie wyglądało to tak po torbieli miałam tab anty 21 i po 21 przeciągnięte jeszcze na 10 dni , potem od drugiego dnia cyklu estrofem 2 razy po 2 , i od 13 dnia cyklu dufaston lutinus estrofem i dzisiaj 18 dzień cyklu i transfer o 10:55 dostałam zastrzyk w pompie infuzyjnej na wyciszenie skurczy macicy , i o 12 miałam transfer i w czasie transferu nadal to leciało i po transferze jeszcze 30 min i leżałam po transferze godzinkę i wróciliśmy ;) a teraz biorę tak z rana estrofem 2tab do tego ,lutinus jedna, dufaston jedna ,prenatal uno jedna , eutyrox 25 mg , i pół tabletki od psychiatry i od dzisiaj wieczora acard :) a i do tego magnez b6 i nospe taki mialam plan na transfer i pełen luz wyjebka totalna hehe ;)

Ja przy tsh teraz w ciąży 2.2 dostałam od lekarza zalecenie brać zamiast 7x50 to zwiększyć do 5x50 i 2x62.5, spadło do 1.9 i Doktor powiedział, że idealnie teraz, zostajemy przy tej dawce i mam kontrolować raz w miesiącu tsh, ft4 i ant-tpo.

Zbadam sie w przyszłym tygodniu i jak nie spadnie mi ponizej 2 to zrobie tak jak ty. A bierzesz te 2x62.5 pod rzad czy np 3 dni 50 i następny dzień 62.5 itp.?

@heavyona ja miałam podany zarodek 3dniowy w 8dpt zrobiłam sikacza z rana i jedna kreska .. na drugi dzień wieczorem Mąż kazał mi siknac na test i ukazała się baardzo blada kreska i następnego dnia tzn. 10dpt poleciałam na bete i wyszło 59 :) obecnie mam 36tc :)

Za Ciebie trzymam ✊✊ :)
Po przeczytaniu tego nabrałam mega nadzieji, żałuję że poszłam dziś na bete. Jutro mam odebrać wynik. Ale mogłam poczekam do 10dnia i chyba pójdę w piątek

reklama
Do góry