Na taka wiadomość właśnie czekałam , dziękuję@Kurcia teraz jak nie za ilosc to trzymy za jakosc. Przynajmniej hiperka ci nie grozi czekam z niecierpliwoscia na dalsze wiesci!
@Vorreiavereunbimbo glupia baba. Teraza sie udac, a na zadne pgsy bym sie raczej nie zgadzala. Pobierz wszystko co potencjalnie moze zwiekszyc szanse na sukces i zobaczymy co z tego wyjdzie.
@Olk@24 z tego co mi wiadomo to Pasnik jest wychowankiem prof Malinowskiego.
reklama
U mnie wyglądało to tak po torbieli miałam tab anty 21 i po 21 przeciągnięte jeszcze na 10 dni , potem od drugiego dnia cyklu estrofem 2 razy po 2 , i od 13 dnia cyklu dufaston lutinus estrofem i dzisiaj 18 dzień cyklu i transfer o 10:55 dostałam zastrzyk w pompie infuzyjnej na wyciszenie skurczy macicy , i o 12 miałam transfer i w czasie transferu nadal to leciało i po transferze jeszcze 30 min i leżałam po transferze godzinkę i wróciliśmy a teraz biorę tak z rana estrofem 2tab do tego ,lutinus jedna, dufaston jedna ,prenatal uno jedna , eutyrox 25 mg , i pół tabletki od psychiatry i od dzisiaj wieczora acard a i do tego magnez b6 i nospe taki mialam plan na transfer i pełen luz wyjebka totalna heheA powiedz mi czy ty poszłaś z jakimś planem? Szybko to wszystko się dziej
Dbam o siebie przepraszam o nas heheDbaj o siebie [emoji4]
ilmenau
Fanka BB :)
@ilmenau, jesli bierzesz encorton to badaj sobie tak z raz w tygodniu to tsh zauwazylam ze przy sterydach strasznie lubi skakac.
No wlasnie po encortonie skoczylo mi z 0.98 na 3.6
Chyba będę czesciej badac bo do tej pory to raz na kwartał.
Dziękuję!
ilmenau
Dopiero po 4-6 tygodniach jest sens kontroli. 50 powinna wystarczyć
Na razie zostane przy 50mg bo w sumie po 5 dniach przy tej dawce spadlo mi z 3.6 na 2.4 ale i tak dla pewności zbadam się w przyszłym tygodniu, bo nie chce zeby to wpłynęło na wynik transferu.
Dziękuję
Margit2018
Dziewczynki dziś byłam na wizycie. No więc cud nadwiślański rośnie i już widać rączki i nóżki choć 7 tydz.1 dzień. Dostałam skierowanie na nfz na wszystkie badania genetyczne na kopernika ze względu na wiek. Tsh do kontroli bo skoczyło na 2.9. I zwiększyć eutyrox do 50.
ilmenau
Ja przy tsh teraz w ciąży 2.2 dostałam od lekarza zalecenie brać zamiast 7x50 to zwiększyć do 5x50 i 2x62.5, spadło do 1.9 i Doktor powiedział, że idealnie teraz, zostajemy przy tej dawce i mam kontrolować raz w miesiącu tsh, ft4 i ant-tpo.
Zbadam sie w przyszłym tygodniu i jak nie spadnie mi ponizej 2 to zrobie tak jak ty. A bierzesz te 2x62.5 pod rzad czy np 3 dni 50 i następny dzień 62.5 itp.?
chlopkers
Hehe to ja mialam kupione dwa przed tym transferem. I siknelam tylko na jeden [emoji4] w 8dpt [emoji4] drugi lezy w szafce w lazience [emoji4]Oj i tak twarda jestes ja wszystkie będę sikać
Po przeczytaniu tego nabrałam mega nadzieji, żałuję że poszłam dziś na bete. Jutro mam odebrać wynik. Ale mogłam poczekam do 10dnia i chyba pójdę w piątek@heavyona ja miałam podany zarodek 3dniowy w 8dpt zrobiłam sikacza z rana i jedna kreska .. na drugi dzień wieczorem Mąż kazał mi siknac na test i ukazała się baardzo blada kreska i następnego dnia tzn. 10dpt poleciałam na bete i wyszło 59 obecnie mam 36tc
Za Ciebie trzymam
reklama
chlopkers
Przeciez PO wprowadzilo dofinansowanie ivf a PIS to pozniej wycofalTylko wlaśnie najdziwniejsze jest to że tą ustawę wprowadziło jeszcze PO...
Podziel się: