reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć! Przygotowuje się do 1 ivf we wrocławskiej Invicta. Czy są może tutaj osoby, które leczą się w tej klinice? Jakie macie doświadczenia?

reklama
@Kurcia teraz jak nie za ilosc to trzymy za jakosc. Przynajmniej hiperka ci nie grozi;) czekam z niecierpliwoscia na dalsze wiesci!
@Vorreiavereunbimbo glupia baba. Teraza sie udac, a na zadne pgsy bym sie raczej nie zgadzala. Pobierz wszystko co potencjalnie moze zwiekszyc szanse na sukces i zobaczymy co z tego wyjdzie.
@Olk@24 z tego co mi wiadomo to Pasnik jest wychowankiem prof Malinowskiego.

Dziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?

No tu się dziewczyny "letnie" śmiały w czym my będziemy zasuwać zimą z opuchniętymi stopami, a jakie ja gustowne obuwie znalazłam !! Zazdrośćcie japonkowe laski !!

Zobacz załącznik 878889
Nie powiem wezbrała we mnie zazdrość, nawet jak urodzę w październiku to sobie takie zakupię,.akurat różowy to mój ulubiony kolor :p:D

Dziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?

Ja przy tsh teraz w ciąży 2.2 dostałam od lekarza zalecenie brać zamiast 7x50 to zwiększyć do 5x50 i 2x62.5, spadło do 1.9 i Doktor powiedział, że idealnie teraz, zostajemy przy tej dawce i mam kontrolować raz w miesiącu tsh, ft4 i ant-tpo.

reklama
Do góry