reklama
dżoasia
Fanka BB :)
@Kurcia teraz jak nie za ilosc to trzymy za jakosc. Przynajmniej hiperka ci nie grozi czekam z niecierpliwoscia na dalsze wiesci!
@Vorreiavereunbimbo glupia baba. Teraza sie udac, a na zadne pgsy bym sie raczej nie zgadzala. Pobierz wszystko co potencjalnie moze zwiekszyc szanse na sukces i zobaczymy co z tego wyjdzie.
@Olk@24 z tego co mi wiadomo to Pasnik jest wychowankiem prof Malinowskiego.
@Vorreiavereunbimbo glupia baba. Teraza sie udac, a na zadne pgsy bym sie raczej nie zgadzala. Pobierz wszystko co potencjalnie moze zwiekszyc szanse na sukces i zobaczymy co z tego wyjdzie.
@Olk@24 z tego co mi wiadomo to Pasnik jest wychowankiem prof Malinowskiego.
Maryanka
Nie powiem wezbrała we mnie zazdrość, nawet jak urodzę w październiku to sobie takie zakupię,.akurat różowy to mój ulubiony kolorNo tu się dziewczyny "letnie" śmiały w czym my będziemy zasuwać zimą z opuchniętymi stopami, a jakie ja gustowne obuwie znalazłam !! Zazdrośćcie japonkowe laski !!
Zobacz załącznik 878889
dżoasia
Nie zwiekszajDziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
Ja przy tsh teraz w ciąży 2.2 dostałam od lekarza zalecenie brać zamiast 7x50 to zwiększyć do 5x50 i 2x62.5, spadło do 1.9 i Doktor powiedział, że idealnie teraz, zostajemy przy tej dawce i mam kontrolować raz w miesiącu tsh, ft4 i ant-tpo.
Dopiero po 4-6 tygodniach jest sens kontroli. 50 powinna wystarczyćDziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
reklama
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny moje kochane a co sądzicie o NIFTY? Cena wysoka. Warto robić? ginekolog mój zaproponował a jak podejmę decyzję to na piśmie będę musiała podpisac zeby w karcie było że np. odmówiłam.
Ale wyszło Ci jakieś zwiększone ryzyko chorób lub coś na usg ?
Podziel się: