U mnie też bo mam od 2 dc także Każda z Nas inna I nie ma co...ja się tylko zastanawiałam nad tym accofilem ale nk mimo iż miałam 21% -ale też robiłam 4 dni przed @ A chyba dobrze kojarzę,że wtedy są podwyższone-także luz.Ja akurat wierzę,że ten lekarz WIE co robiDziewczynki u mnie jeszcze inaczej - 7 dni przed transferem
reklama
Fakt to najważniejsze że mogłam skońcZyć kurację i się nie rozchorowałam. Teraz tylko mnie czeka kroplowka z Intralipidem i 9 miesięcy ciąŻy.Najważniejsze że wytrwałaś-teraz już tylko z górki;-)Mnie czeka to w sierpniu I już obgryzam paznokcie....
Szczescie1986
Fanka BB :)
No ja tak tez mam śpię tzn chce mi się wszędzie spacJa tez po lekach immunopresyjnych śpię do 9 a w dzień też sobie pozwalam na krótkie drzemki.
Czy też tak macie ?
Mogę przybić ci piątkę.;-) Ja jak szłam do pracy to na cały dzień po 12h i praca fizyczna więc też się cieszę że miałam od początku;-) tfu tfu powoli mi przechodza wymioty, dziś byłam w galerii;-)Ja od pozytywnej bety jestem na zwolnieniu.Szczerze nie dala bym rady pracowac tak kiepsko sie czuje. Wymioty,nudnosci i sennosc.
Szczescie1986
No to już wiem co mnie tak łamie ,a w pracy to ciągać nogiNo ja tak tez mam śpię tzn chce mi się wszędzie spac
Szczescie1986
Oo kochana już dziś mialas transfer??Blastocysty szt 2 i klasa 2Bb i z krwi będę robiła
ilmenau
A co sądzicie o mrożeniu komórek jajowych? Ktoś może uzyskał zarodek dzięki temu?
Ja mrozilam, z tych komórek mam trzy zamrożone zarodki. Ze świeżych komorek mialam dwa zarodki
reklama
Podziel się: