reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak powinnam się przygotować na pierwsza wizytę u doc Pasnika co zabrać ze sobą ? Jest to moja pierwsza wizyta i okropnie się denerwuje...

Mozecie mi napisać jak wygląda od poczatatku do konca przygoda z Cudotworca? Chodzi mi o szczegoly. Bo gdzies tam z waszych wpisow cos juz wiem, ale nie do konca uklada mi sie to w calosc. U kazdej cos wynalazl? Trzeba sie zglosic juz z jakimis wynikami? U niego sie badania robi? Jak one wygladaja? W ktorym dniu cyklu umowic sie na badania? Itp.?

Mozecie mi napisać jak wygląda od poczatatku do konca przygoda z Cudotworca? Chodzi mi o szczegoly. Bo gdzies tam z waszych wpisow cos juz wiem, ale nie do konca uklada mi sie to w calosc. U kazdej cos wynalazl? Trzeba sie zglosic juz z jakimis wynikami? U niego sie badania robi? Jak one wygladaja? W ktorym dniu cyklu umowic sie na badania? Itp.?
Ja akurat byłam mając okres i wynalazł mi ze odrzucam zarodek.... byłam z badaniami swoimi które robiłam za granica oczywiście zrobiłam u niego te które on zlecił i jestem już po jego zleceniach i czekam na ta miesiączkę i walczę

Ja akurat byłam mając okres i wynalazł mi ze odrzucam zarodek.... byłam z badaniami swoimi które robiłam za granica oczywiście zrobiłam u niego te które on zlecił i jestem już po jego zleceniach i czekam na ta miesiączkę i walczę
Te badania ktore on zalecil to jednoreazowe pobranie krwi czy jak to wygladalo? A te jego zalecenia tzn. leki? I co to wogole sa te wlewy o ktorych tu tak czesto slychac?

Te badania ktore on zalecil to jednoreazowe pobranie krwi czy jak to wygladalo? A te jego zalecenia tzn. leki? I co to wogole sa te wlewy o ktorych tu tak czesto slychac?
Ja nie miałam wlewow ja mam zalecenia immunosupresyjne czyli tabletki..tak to są jednorazowe badania zaraz podeśle ci paragon mój

Załączniki

• 298E9D6D-CE24-4FDC-8662-814FFA7B6D09.jpeg
    298E9D6D-CE24-4FDC-8662-814FFA7B6D09.jpeg
    609,1 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry