reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko przed dluzszy okres potem nosiłam 80d wiec nie wiem czy jest sens teraz wiekszy kupowac
Szczerze mowiac nie kupowalabym w ogole, bo nie wychodze prawie wcale z domu, a w domu chodze bez stanika. Tak mi najwygodniej. Ale sie naczytalam, ze jak bede chodzic bez to mi cycki opadna [emoji23] i potem po porodzie co? Jak to mowia, wary po cyce, cyce po wary, wary po kolana [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]

No właśnie o to mi chodzi. Sama nie wiem bo lekarz z novum zapisała mi USG genetyczne plus test Pappa a ginekolog do którego się przeniosłam kazał się zapisać na usg genetyczne, jak wspomniałam o teście Pappa to mówi że też można ale nie koniecznie. Mam też koleżankę która robiła samo USG genetyczne bo wszystkie parametry wychodziły dobrze;-) pójdę 25 na to USG i się dowiem od tego lekarza co bd mi robił, bo już się gubie;-)
Hej, tak się wtrące, ja mam 27 lat i zrobiłam samo usg prenatalne i wyszło bardzo dobrze i lekarz powiedział, że moge ale nie musze zrobic dodatkową pappe do max 4 dni po badaniu usg. Zrobiłam bo to tylko 100zł dodatkow. Wyniki miałam tego samego dnia co oddałam krew czyli wartosci wolnej bety hcg (to co innego niż beta taka co robimy na poczatku ciąży) i własnie ten pappa. One same z siebie niewiele mowia, trzrba je połączyc z wynikami usg. Wysłałam je lekarzowi mmsem i on to wprowadził do programu razem z wynikami z usg i powstaje ryzyko z usg + krew [emoji4]

Oby kochana może akurat 7 będzie szczęśliwa :D zobaczymy co prawda trochę mam cykora,ale bardziej boje się ze się rozczaruje ,ze Pasnik mi nie pomógł :frown:
Też mam cykora. Jeszcze większego niż przy poprzednim transferze. Teraz już zrobiłam wszystko co mogłam żeby się udało i boję się rozczarowania że mimo tylu starań może się jednak nie udać. Ale takie historie jak np Gosi daja mi nadzieję. Oby Twoja historia też dodala mi nadziei [emoji3]

Też mam cykora. Jeszcze większego niż przy poprzednim transferze. Teraz już zrobiłam wszystko co mogłam żeby się udało i boję się rozczarowania że mimo tylu starań może się jednak nie udać. Ale takie historie jak np Gosi daja mi nadzieję. Oby Twoja historia też dodala mi nadziei [emoji3]
A czy oprócz zaleceń bierzesz coś jeszcze?

reklama
Do góry