reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pracuję w księgowości,więc praca nie jestes ciężka. Nastawiałam się tym razem na L4,ale jedna koleżanka na urlopie,a druga nam niespodziewanie wczoraj odeszła i trochę głupio mi jedną koleżankę samą z tym wszystkim zostawiać. Z drugiej strony to taki temat,że już wypadałoby tylko o sobie myśleć.
I to jest właśnie ten ból. Człowiek chce być fair względem innych. Oby to chociaż kiedyś wróciło. [emoji4]

Ciekawo dlaczego tak hmmm nasz Gosiaczek miał od 1 dnia i się udało :) ciekawe od czego to zależy ;) ja przeżywałam ze mam od 6 ,a ty jeszcze lepiej widze ;) a może ja dawkę konia potrzebuje :D
Teraz musze wyliczyć i kupić na zaś tego encortonu i heparyny bo jak nie pojade do polski to niestety będzie dupa ,a jak się nie uda to tez szkoda tyle opakowań

Ciekawo dlaczego tak hmmm nasz Gosiaczek miał od 1 dnia i się udało :) ciekawe od czego to zależy ;) ja przeżywałam ze mam od 6 ,a ty jeszcze lepiej widze ;) a może ja dawkę konia potrzebuje :D
A myślałam że to ja potrzebuję końskie dawki [emoji3] no nic, pogadam jeszcze ze swoją lekarka z kliniki co ona o tym myśli i czy mogę zacząć brać kilka dni wcześniej jednak.

A myślałam że to ja potrzebuję końskie dawki [emoji3] no nic, pogadam jeszcze ze swoją lekarka z kliniki co ona o tym myśli i czy mogę zacząć brać kilka dni wcześniej jednak.
Ja się pytałam Pasnika o zwiększenie dawek to odpisał ze nie i ze jest wszystko dopasowane wiec nic nie kombinuje ;) jade zgodnie z zaleceniami
Końska dawka to dla mnie przy moim wzroście :D:D

Jestem po usg. Ale czekam na wynik estradiolu.
Punkcja wstepnie w sobote.
D*pa z pecherzykami - 2 w jednym, 3 w drugim. To nawet nie jest 6. A estradiol mam zawsze niski wiec nie wiadomo czy beda dojrzale...
Dawki wyzsze a reakcja gorsza niz w poprzedniej stymulacji...
@Kurcia głowa do góry... może okaże się, że w tych 5 będzie ten "jeden" właściwy.
Sama wiesz, że takich przypadków już było dużo.
Nie dołuj się tylko myśl pozytywnie ;)

reklama
Do góry