reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój jak widzi zielone tło na ekranie telefonu to dostaje alergii. Aż się ma ochotę krzyknąć "doktorze! zastrzyk z adrenaliny dla tego pana! silna reakcja alergiczna! pan się zaraz udusi "
:D To mnie rozbawiłaś.... :D hahaha
@Kurcia ale jak wyglądasz młodo to będziesz jeszcze piękniej wyglądać z brzuchem... :D:p
Wysiaduj te jajca i do dzieła! :):)

O Gosia, widzę coraz to nowe talenty się ujawniają, krawcowa, teraz szewc. [emoji6]
Kochana ja mam wiele ukrytych talentow ;)
Jedyne czego chyba nigdy nie opanuje to szydelko i robienie na drutach. Juz sie zastanawialam zeby sie do misis usmiechnac naszej zdolniachy zeby mi miska zrobila na szydelku no ale co zrobic jak tak sie to odwleklo ze misis zaraz na porodowke bedzie leciec ;)

Owocnej wizyty kurczaczku[emoji173]
Dzieki :* dzis u dr M... nie bylam jeszcze u niego na wizycie...
Dziewczynki moooocne kciuki za jajca, endo, przeloty i dobre wiesci na wizytach.

Zamknijcie mnie w psychiatryku:D bidną tesciową opierdzielilam ze jak mogla mi dzisiaj cebule przyniesc z grzadki jak ja jutro dopiero wracam do siebie (typowy sloik - jak widze cos swiezego i pysznego na grzadkach to jestem jak szarancza - sieje spustoszenie:p). Oesu nie zniese sama z sobą.
Hah. Oj bieeedna :) glaskam.
Cześć Ciotki melduję się po wczorajszej wizycie :)
Maluch waży już 246g, wszystko gra i buczy:D
Jest jednak pewien drobiaz który nie daje mi spokoju ... Moja mała córeczka ma SIUSIAKA :-D
Czekamy na ostateczne potwierdzenie płci za dwa tygodnie na polowkowych :)Zobacz załącznik 878674 Zobacz załącznik 878675
Jeju!!! Ale niespodzianka!!! Gratuluje!!
Farbuj ciuszki na niebiesko :D

reklama
Kochana żądnych tu smutków tylko głowa do góry :):):):):) Wszystko będzie dobrze a negatywne myślenie wyrzuć do kosza. Ja wiem co czujesz bo sama się martwię ale pamiętaj TYM RAZEM SIĘ UDA:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Jeszcze teraz rozmawiałam z przyjaciółka z polski która właśnie urodziła i ,aż mnie ściska ze ja jeszcse nie mam:mad: 3 lata w klinice :(:(:(

Do góry