reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale jak.sie ta kliniki nazywa? Ja mialam.w Ciechocinku i pierwsze mialam.usg a potem krew. Wczesniej mi pokazali jak sie logowac na swoim profilu gdzie widzialam wyniki badan ktore robilam u nich i jsk wieczor weszlam to już byly te wyniki i oczywiscie wujek google wszedl w gre. W dzień badan prenatalnych dostalam opis ale tylko z usg a po gdzieś 2 tygodniach wyslali mi opis ktory zawieral zarozno inf z usg jak i z badania pappa
Wiesz co to nie jest klinika. W tym miejscu przyjmuje kilku ginekologów prywatnie a USG genetyczne też tam robią ale przyjezdzaja lekarze z Warszawy. I jak zapisałam się na to USG genetyczne to mówię do tej Pani ze chce również test Pappa a ona że tu tego nie robią to już w laboratorium. O i tyle wiem;-)

reklama
Wiesz co to nie jest klinika. W tym miejscu przyjmuje kilku ginekologów prywatnie a USG genetyczne też tam robią ale przyjezdzaja lekarze z Warszawy. I jak zapisałam się na to USG genetyczne to mówię do tej Pani ze chce również test Pappa a ona że tu tego nie robią to już w laboratorium. O i tyle wiem;-)
Czyli wiesz ze nic nie wiesz

Tak, chyba @zylwia. Zresztą różne są te testy, nie można ich brać na poważnie. Jeśli miałaś trzydniowe zarodki to tym bardziej może jeszcze nic nie wyjść.
@heavyona ja miałam podany zarodek 3dniowy w 8dpt zrobiłam sikacza z rana i jedna kreska .. na drugi dzień wieczorem Mąż kazał mi siknac na test i ukazała się baardzo blada kreska i następnego dnia tzn. 10dpt poleciałam na bete i wyszło 59 :) obecnie mam 36tc :)

Za Ciebie trzymam ✊✊ :)

Dziewczynki moooocne kciuki za jajca, endo, przeloty i dobre wiesci na wizytach.

Zamknijcie mnie w psychiatryku:D bidną tesciową opierdzielilam ze jak mogla mi dzisiaj cebule przyniesc z grzadki jak ja jutro dopiero wracam do siebie (typowy sloik - jak widze cos swiezego i pysznego na grzadkach to jestem jak szarancza - sieje spustoszenie:p). Oesu nie zniese sama z sobą.

Cześć Ciotki melduję się po wczorajszej wizycie :)
Maluch waży już 246g, wszystko gra i buczy:D
Jest jednak pewien drobiaz który nie daje mi spokoju ... Moja mała córeczka ma SIUSIAKA :-D
Czekamy na ostateczne potwierdzenie płci za dwa tygodnie na polowkowych :)
IMG_20180718_101110.jpg
IMG_20180718_101058.jpg

Załączniki

• IMG_20180718_101110.jpg
    IMG_20180718_101110.jpg
    634,3 KB · Wyświetleń: 532
  • IMG_20180718_101058.jpg
    IMG_20180718_101058.jpg
    732,6 KB · Wyświetleń: 547
Ostatnia edycja:
Zaczyna mi juz odwalac :ninja2: a to dopiero 2ds. Becze o byle go.no, nie mam na nic sily, potrafie sie wylaczyc z rozmowy w pol zdania i se isc albo gapic sie w podloge bez slowa. Boziu gdzie to do wrzesnia :(
Dobrze ze przynajmniej se poczytalam o waszych problemach obuwniczych :D
Dobrej nocki :)
nie jestem w temacie, od czego tak masz i dlaczego do września?

reklama
Do góry