Wiesz co to nie jest klinika. W tym miejscu przyjmuje kilku ginekologów prywatnie a USG genetyczne też tam robią ale przyjezdzaja lekarze z Warszawy. I jak zapisałam się na to USG genetyczne to mówię do tej Pani ze chce również test Pappa a ona że tu tego nie robią to już w laboratorium. O i tyle wiem;-)Ale jak.sie ta kliniki nazywa? Ja mialam.w Ciechocinku i pierwsze mialam.usg a potem krew. Wczesniej mi pokazali jak sie logowac na swoim profilu gdzie widzialam wyniki badan ktore robilam u nich i jsk wieczor weszlam to już byly te wyniki i oczywiscie wujek google wszedl w gre. W dzień badan prenatalnych dostalam opis ale tylko z usg a po gdzieś 2 tygodniach wyslali mi opis ktory zawieral zarozno inf z usg jak i z badania pappa
reklama
misis188
Fanka BB :)
Czyli wiesz ze nic nie wieszWiesz co to nie jest klinika. W tym miejscu przyjmuje kilku ginekologów prywatnie a USG genetyczne też tam robią ale przyjezdzaja lekarze z Warszawy. I jak zapisałam się na to USG genetyczne to mówię do tej Pani ze chce również test Pappa a ona że tu tego nie robią to już w laboratorium. O i tyle wiem;-)
@heavyona ja miałam podany zarodek 3dniowy w 8dpt zrobiłam sikacza z rana i jedna kreska .. na drugi dzień wieczorem Mąż kazał mi siknac na test i ukazała się baardzo blada kreska i następnego dnia tzn. 10dpt poleciałam na bete i wyszło 59 obecnie mam 36tcTak, chyba @zylwia. Zresztą różne są te testy, nie można ich brać na poważnie. Jeśli miałaś trzydniowe zarodki to tym bardziej może jeszcze nic nie wyjść.
Za Ciebie trzymam
dżoasia
Dziewczynki moooocne kciuki za jajca, endo, przeloty i dobre wiesci na wizytach.
Zamknijcie mnie w psychiatryku bidną tesciową opierdzielilam ze jak mogla mi dzisiaj cebule przyniesc z grzadki jak ja jutro dopiero wracam do siebie (typowy sloik - jak widze cos swiezego i pysznego na grzadkach to jestem jak szarancza - sieje spustoszenie). Oesu nie zniese sama z sobą.
Zamknijcie mnie w psychiatryku bidną tesciową opierdzielilam ze jak mogla mi dzisiaj cebule przyniesc z grzadki jak ja jutro dopiero wracam do siebie (typowy sloik - jak widze cos swiezego i pysznego na grzadkach to jestem jak szarancza - sieje spustoszenie). Oesu nie zniese sama z sobą.
tamiza
Cześć Ciotki melduję się po wczorajszej wizycie
Maluch waży już 246g, wszystko gra i buczy
Jest jednak pewien drobiaz który nie daje mi spokoju ... Moja mała córeczka ma SIUSIAKA
Czekamy na ostateczne potwierdzenie płci za dwa tygodnie na polowkowych
Jest jednak pewien drobiaz który nie daje mi spokoju ... Moja mała córeczka ma SIUSIAKA
Załączniki
Ostatnia edycja:
nie jestem w temacie, od czego tak masz i dlaczego do września?Zaczyna mi juz odwalac a to dopiero 2ds. Becze o byle go.no, nie mam na nic sily, potrafie sie wylaczyc z rozmowy w pol zdania i se isc albo gapic sie w podloge bez slowa. Boziu gdzie to do wrzesnia
Dobrze ze przynajmniej se poczytalam o waszych problemach obuwniczych
Dobrej nocki
Dokładnie tak. I teraz nie wiem czy robić dzień wcześniej ta krew, czy iść na to USG genetyczne i się dowiedzieć. Myślałam że schemat jest jeden;-)Czyli wiesz ze nic nie wiesz
Piękne są te zdjęcia;-) który to tydzień?Cześć Ciotki melduję się po wczorajszej wizycie
Zobacz załącznik 878672 Zobacz załącznik 878673
tamiza
DziękujęPiękne są te zdjęcia;-) który to tydzień?
19tc
reklama
Super;-) wstydzioch nie chce pokazać co tam ma..;-)Dziękuję
19tc
Podziel się: