reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale jak.sie ta kliniki nazywa? Ja mialam.w Ciechocinku i pierwsze mialam.usg a potem krew. Wczesniej mi pokazali jak sie logowac na swoim profilu gdzie widzialam wyniki badan ktore robilam u nich i jsk wieczor weszlam to już byly te wyniki i oczywiscie wujek google wszedl w gre. W dzień badan prenatalnych dostalam opis ale tylko z usg a po gdzieś 2 tygodniach wyslali mi opis ktory zawieral zarozno inf z usg jak i z badania pappa
Wiesz co to nie jest klinika. W tym miejscu przyjmuje kilku ginekologów prywatnie a USG genetyczne też tam robią ale przyjezdzaja lekarze z Warszawy. I jak zapisałam się na to USG genetyczne to mówię do tej Pani ze chce również test Pappa a ona że tu tego nie robią to już w laboratorium. O i tyle wiem;-)

reklama
Wiesz co to nie jest klinika. W tym miejscu przyjmuje kilku ginekologów prywatnie a USG genetyczne też tam robią ale przyjezdzaja lekarze z Warszawy. I jak zapisałam się na to USG genetyczne to mówię do tej Pani ze chce również test Pappa a ona że tu tego nie robią to już w laboratorium. O i tyle wiem;-)
Czyli wiesz ze nic nie wiesz

Tak, chyba @zylwia. Zresztą różne są te testy, nie można ich brać na poważnie. Jeśli miałaś trzydniowe zarodki to tym bardziej może jeszcze nic nie wyjść.
@heavyona ja miałam podany zarodek 3dniowy w 8dpt zrobiłam sikacza z rana i jedna kreska .. na drugi dzień wieczorem Mąż kazał mi siknac na test i ukazała się baardzo blada kreska i następnego dnia tzn. 10dpt poleciałam na bete i wyszło 59 :) obecnie mam 36tc :)

Za Ciebie trzymam ✊✊ :)

Dziewczynki moooocne kciuki za jajca, endo, przeloty i dobre wiesci na wizytach.

Zamknijcie mnie w psychiatryku:D bidną tesciową opierdzielilam ze jak mogla mi dzisiaj cebule przyniesc z grzadki jak ja jutro dopiero wracam do siebie (typowy sloik - jak widze cos swiezego i pysznego na grzadkach to jestem jak szarancza - sieje spustoszenie:p). Oesu nie zniese sama z sobą.

Cześć Ciotki melduję się po wczorajszej wizycie :)
Maluch waży już 246g, wszystko gra i buczy:D
Jest jednak pewien drobiaz który nie daje mi spokoju ... Moja mała córeczka ma SIUSIAKA :-D
Czekamy na ostateczne potwierdzenie płci za dwa tygodnie na polowkowych :)
IMG_20180718_101110.jpg
IMG_20180718_101058.jpg

Załączniki

• IMG_20180718_101110.jpg
    IMG_20180718_101110.jpg
    634,3 KB · Wyświetleń: 527
  • IMG_20180718_101058.jpg
    IMG_20180718_101058.jpg
    732,6 KB · Wyświetleń: 543
Ostatnia edycja:
Zaczyna mi juz odwalac :ninja2: a to dopiero 2ds. Becze o byle go.no, nie mam na nic sily, potrafie sie wylaczyc z rozmowy w pol zdania i se isc albo gapic sie w podloge bez slowa. Boziu gdzie to do wrzesnia :(
Dobrze ze przynajmniej se poczytalam o waszych problemach obuwniczych :D
Dobrej nocki :)
nie jestem w temacie, od czego tak masz i dlaczego do września?

reklama
Do góry