reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jasne nie ma sprawy :D:D:D priv
A przytulanie wskazane :D:D:D:D mój znowu oczy wywali kogo poznałam bo był niezadowolony że piszę i się nakręcam, ale jak mu wytłumaczyłam po co z wami piszę to odpuścił.
Mój jak widzi zielone tło na ekranie telefonu to dostaje alergii. Aż się ma ochotę krzyknąć "doktorze! zastrzyk z adrenaliny dla tego pana! silna reakcja alergiczna! pan się zaraz udusi "

reklama
Też się staram być wesoła na korytarzach ;) chociaż czasem mam wrażenie, że dziwnie na mnie patrzą, bo z ryjca wyglądam jakbym miała 16 lat. ;D Wiec co 16 latka robi w klinice?! Zgroza ;P Już zabawa w "słoneczko" gimbazie nie starcza to się po klinikach obija ;D
Aż się nie mogę doczekać jak z taką facjatą będę w ciąży. To zgorszenie. Yeah !!

Uda się!!! Dobrze wiesz, że miałaś nakopane w immunologii i to było przyczyną niepowodzeń. Teraz dzięki lekom na pewno się uda.
Oby oby mam zaufanie do Pasnika ale wieczor co jak się uda teraz to 7 będziesz najszczęśliwsza moja cyfra,a zawsze była to 8

Czym bliżej okresu tym bardziej się denerwuje tego transferu :( boje się rozczarowania ,ze i tym razem usłyszę w slychawce ... przykro mi nie tym razem :frown: mam nadzieje ,ze dzięki Pasnikowi moze się uda ,a jak nie ?? Czytam ,ze nie dla każdego mógł pomoc ,a jak będę tym przypadkiem kolejnym trefnym :mad:
Kochana żądnych tu smutków tylko głowa do góry :):):):):) Wszystko będzie dobrze a negatywne myślenie wyrzuć do kosza. Ja wiem co czujesz bo sama się martwię ale pamiętaj TYM RAZEM SIĘ UDA:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry