Mój jak widzi zielone tło na ekranie telefonu to dostaje alergii. Aż się ma ochotę krzyknąć "doktorze! zastrzyk z adrenaliny dla tego pana! silna reakcja alergiczna! pan się zaraz udusi "Jasne nie ma sprawy priv
A przytulanie wskazane mój znowu oczy wywali kogo poznałam bo był niezadowolony że piszę i się nakręcam, ale jak mu wytłumaczyłam po co z wami piszę to odpuścił.
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Oby oby mam zaufanie do Pasnika ale wieczor co jak się uda teraz to 7 będziesz najszczęśliwsza moja cyfra,a zawsze była to 8Też się staram być wesoła na korytarzach chociaż czasem mam wrażenie, że dziwnie na mnie patrzą, bo z ryjca wyglądam jakbym miała 16 lat. ;D Wiec co 16 latka robi w klinice?! Zgroza ;P Już zabawa w "słoneczko" gimbazie nie starcza to się po klinikach obija ;D
Aż się nie mogę doczekać jak z taką facjatą będę w ciąży. To zgorszenie. Yeah !!
Uda się!!! Dobrze wiesz, że miałaś nakopane w immunologii i to było przyczyną niepowodzeń. Teraz dzięki lekom na pewno się uda.
Agonia777
Kochana żądnych tu smutków tylko głowa do góry Wszystko będzie dobrze a negatywne myślenie wyrzuć do kosza. Ja wiem co czujesz bo sama się martwię ale pamiętaj TYM RAZEM SIĘ UDACzym bliżej okresu tym bardziej się denerwuje tego transferu boje się rozczarowania ,ze i tym razem usłyszę w slychawce ... przykro mi nie tym razem mam nadzieje ,ze dzięki Pasnikowi moze się uda ,a jak nie ?? Czytam ,ze nie dla każdego mógł pomoc ,a jak będę tym przypadkiem kolejnym trefnym
gosia321
Powodzenia kochana zaciskaj mocno nozki i nie wypuszczaj kropka ❤❤Dzien dobry ja już na nogach czekam na męża bo z pracy wraca ,jeszcze pare h i moje maleństwa będą u mamci
Napisałam Ci privaJa mieszkam jakieś 35 km od granicy ze Słowacją
U
użytkowniczka v
Gość
I nawzajem! Samych pozytywnych wieści i wysokiej jakości jajek Ja mam wizytę na 16.30 dopiero.@Vorreiavereunbimbo powodzenia! Oby endo bylo piekne i dali zielone swiatlo.
Moze sie zobaczymy w klinice
Och no to szkoda, że się nie spotkamy. Ja zaraz wyjeżdżam do naszego uzdrowiska.I nawzajem! Samych pozytywnych wieści i wysokiej jakości jajek Ja mam wizytę na 16.30 dopiero.
Justin87
Już niedługo Asiu. [emoji8]Jak juz bede w tej ciazy to bede najszczesliwsza na swiecie zawsze od pozytyenej bety mi usmiech z geby nie schodzil
Justin87
Powodzenia Paulinka. [emoji8]Dziękuje za kciuki właśnie jesteśmy w drodze jeszcze trochę i będę w 3 paku
reklama
misis188
Owocnej wizyty kurczaczku❤Och no to szkoda, że się nie spotkamy. Ja zaraz wyjeżdżam do naszego uzdrowiska.
Podziel się: