reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Ciotki melduję się po wczorajszej wizycie :)
Maluch waży już 246g, wszystko gra i buczy:D
Jest jednak pewien drobiaz który nie daje mi spokoju ... Moja mała córeczka ma SIUSIAKA :-D
Czekamy na ostateczne potwierdzenie płci za dwa tygodnie na polowkowych :)Zobacz załącznik 878674 Zobacz załącznik 878675
Cudne wiesci kochana. To ci coreczka niespodzianke zrobila. Znaczy sie ze synek bedzie na poczatku chodzil w rozowych ciuszkach ;)

Kochana ja mam wiele ukrytych talentow ;)
Jedyne czego chyba nigdy nie opanuje to szydelko i robienie na drutach. Juz sie zastanawialam zeby sie do misis usmiechnac naszej zdolniachy zeby mi miska zrobila na szydelku no ale co zrobic jak tak sie to odwleklo ze misis zaraz na porodowke bedzie leciec ;)
Nie wątpię w Twe talenty. Myślę, że i szydełko i druty ogarniesz. Trochę filmików na youtubie i będziesz śmigać. [emoji41]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Ciotki melduję się po wczorajszej wizycie :)
Maluch waży już 246g, wszystko gra i buczy:D
Jest jednak pewien drobiaz który nie daje mi spokoju ... Moja mała córeczka ma SIUSIAKA :-D
Czekamy na ostateczne potwierdzenie płci za dwa tygodnie na polowkowych :)Zobacz załącznik 878674 Zobacz załącznik 878675
A to Ci dopiero Nygus ❤ :D super kochana , że zdrowo rosniecie - to najważniejsze ❤ cały czas trzymam za Was ✊ ✊

reklama
Do góry