reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, we wtorek. Czekam na wynik Papa. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Usg wyszło w porządku i nawet nieśmiało stwierdzono, że zapowiada się na dziewczynkę :happy2:
To mam pytanie pierw robiłaś usg a potem oddawalas krew?;-)no słyszałam że na tym usg często już widać co będzie;-)

Dzieki kurcia, to co bys mi radzila? Robic w lipcu I na kogo wypadnie to wypadnie, czy czekac na sierpien I raczej dr MERrcik powinien wtedy mi robic chyba. Boje sie tylko,zeby jaj znowu w sierpniu nie bylo, ja sobie wsyztsko uloze bo MErcik bedzie a transfer mi ktos inny bedzie robil :(

Nawet jak dr M wróci z urlopu to nie ma gwarancji, że to on będzie robił transfer. Ja jestem pacjentką dr G, a raz mi robił on transfer a raz dr M. Zależy, który "dyżuruje". Więc brałabym dr P-A albo dr G jeśli są tego dnia i już :) Najważniejsze jest rozpisywanie leków wg mnie i tu się trzeba trzymać jednego doktora. A sam "akt" no to ważne żeby mieli jakieś doświadczenie, ale tu chyba niewiele można spartolić. Ewentualnie będzie bardziej bolało...

Dziewczyny które brały Crinone. Ile razy dziennie się go bierze? Bo chciałabym sobie już zamówić w Czechach na poniedziałek, a nie mam jeszcze recepty i nie wiem ile paczek zamówić :(:(

reklama
Dziweczyny z Ciechocinka ;), czy mialyscie stycznosc z dr Wasik? Wlasne rozmawialam z korodynatorka i mi powiedziala, ze dr Mercik w ostatniej chwili poprosil o wolne w ostatnim tygodniu lipca... wlasnie wtedy wypada moj transfer najprawdopodobniej. Pani koordynator powiedziala, ze dr Wasik bedzie w zastepstwie i, ze ja naprawde bardzo poleca bo ona wspolpracuje z dr M. Zapytalam jeszcze o dr Gretke ale powiedziala, ze naprawde polecala by ta dr Wasik. Nie wiem teraz co mam robic czy decydowac sie na transfer w Lipcu i dr Wasik czy czekac do Sierpnia na dr M....
Dzis mialam intralipid brac 2 tyg przed transferem wiec musze szybko podjac decyzje:confused:

Ja u niej nigdy nie byłam. Ale przygotowanie do crio nie jest już tak skomplikowane jak sama stymulacja, więc na pewno da sobie radę. Poza tym i tak transfer będzie robić ten lekarz, który akurat w danym dniu ma zmianę.

Do góry