Never give up
Fanka BB :)
Agniecha dziwne te zalecenia. Ja jednak bym się upierala aby iść za zaleceniami dr Pasnika i walczyła o heparyne.Hej Dziewczynki my po wizycie u gina i... pomimo brania tabletek anty nic się nie wyciszylo i mam 2 piękne pęcherzyki owulacyjne. Tym sposobem mam brac dalej anty ale bez przerwy czyli 21 tabsów i nowa paczka -. Niestety doktor nie mam zamiaru dostosować się do zaleceń cudotwórcy bo ... nie widzi podstaw patrząc na badania i na wszelki wielki nic nie bedzie dawał . Heparyna - po co Pani heoaryna. Encorton mam co prawda 2 opakowania 10 mg czyli 40 tabletek - ale miala wg docenta brać od 2 dnia cyklu , a dziś 17 dzień i chyba nie bedzie @ jak mam brać ciągiem antykoncepcję, myślę czy sama bez wiedzy lekarza sobie go brać ? Hyyyymm? jak myślicie ?
Ja miałam ja przy każdym transferze mimo że tych zalec nie miałam i uważam że jeśli bym tego nie brała to żylaków na nogach miałabym już pełno....
zmieniał Ci Twoj gin antyki czy masz dalej takie same jak były?
No i ja się zastanawiam jak się mają zestawy śluzu ślimaka właśnie do wyciszenia jajników. Czy to jest wtedy sens ich brania czy nie? :/