Justin87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymam mocno kciuki ❤❤❤Hej Dziewczyny, jadę do kliniki na wizytę serduszkową. Zaraz serce mi wyskoczy. Co za stres. Jakieś głupoty mi się śniły. Chciałam zrobić tsh na czczo ale musiałam coś zjeść takie miałam mdłości. Mam nadzieję, że to nie zaburzy zbytnio wyniku. Umieram z niepokoju czy z kropkami wszystko ok. :/
Dzięki wielkie ale ja nie mieszkam w Pl i dopiero w sierpniu będę.Dżoasia nie znam sie na tych szczepionkach ale rozumiem ze znowu jakas obsuwa? [emoji53] Wspolczuje i zycze wytrwalosci, jeszcze chwilke, jeszcze moment i bedzie Ci to wszystko wynagrodzone, zobaczysz! [emoji110]
Jak chcesz to ja mam wizyte u Pasnika do oddania na 21.07 w Warszawie.
A co do endo to ja nie wiem bo zawsze mialam grube ale wszedzie slysze zeby ananasa wpieprzac.
Surokateczko to rzeczywiscie strasznie mile, takie nic a tyle znaczy w takich chwilach. Jednak istnieja jeszcze empatyczni pracownicy medyczni Ciesze sie ze masz pozytywne podejscie i juz zakasalas rekawy na dalsza walke! Super [emoji123] [emoji122]
Hahah [emoji14] Ciesz sie ze auta nie musialas auta prowadzic
Dziewczyny to Wasz dzien! Trzymam kciuki!!
A Wy mam nadzieje ze kibicujecie dzisiaj Chorwacji! [emoji16]
Cudownie kochana :* :* Gratuluje ❤❤Są dwa maluchy, dwa serduszka. [emoji173][emoji173]
Jeden ma 11 mm a drugi 11,9 mm. Jestem przeszczęśliwa. [emoji7]Zobacz załącznik 876991Zobacz załącznik 876992Zobacz załącznik 876993
@misis188 - tak też zamierzam zrobić , albo po prostu zmienie gina ooottttt. Bo ja rozumiem , ze nie chcę dac encortonu oki ... ale heparyna to chyba standard. Zresztą jakoś tak dziwnie ogólnie do tego podchodzi .Jak moze podwazac zalecenia Pasnika. Co za oszolom. Ja bym robiła to ci zaleca docent i ew sie z nim skontaktowala i poprosila o recepty
To może jest ktoś z gliwic kto poratuje?Dzieki ale Śląsk, a dokładnie Gliwice[emoji4] w sumie miałam brac do 14tyg ,a zapisany był "w razie w", plamień nie mam.. Hmm no już nie wiem.
@Barburka Kochana moja Babuszka mawia , ze sny się czyta na opak - czyli BĘDZIE DOBRE wrecz CUDOWNIE - nie nerwuj się i ogromne od cioteczek wirtualnych - to tylko sen- głupi sen.Nie przejmuj sie dzisiejszym glupim snem [emoji4] to ze stresu glowa swiruje i stad takie nocne projekcje[emoji846] zobaczysz ze bedzie dobrze! [emoji173] Mocne kciuki Kochana [emoji110][emoji110][emoji110]
@adansonia - kobieto bieere od Ciebie - bo mój lekarz nie ma zamiaru mi tego przepisać , a Nasz cudotwórca z Łodzi zalecił ,a ten śmie powtarzać jego decyzję - nie ma zamiaru wcale mi dawać heparyny.Girls bede miała parę opakowań neoparin do sprzedania któraś reflektuje ja mam na refundacje
Jeszcze mam receptę na 3 opakowania też to mogę wykupić.
Zmieniajanmi na clexsane