reklama
Jodzia
Fanka BB :)
A ja o tym nie wiedziałam. Jak pasikonk się pytał co biorę to mu powiedzialam. Najwidoczniej niezarejestrowal. Biore w sumie juz z 5 miesiac z przerwa na in vitro. Teraz to od jakis 2 tyg. Hmmm. Ja mam nk 12% robione podczas brania q10 w lipcu.Kochane doradzcie bo razem z Lotta mamy burze mozgow i brak dobrej odpowiedzi ryzykowac i brac koenzym czy jednak posluchac Pasnika
Kurcze myślicie że pisać do niego i się pytać?
Hejka transfer 18 jutro mamy dać znać ile chcemy wziąć leki Lutinus od jutra i dufaston i nadal estrofem w dzień transferu o 8 podadzą mi lek Tractocile 7,5 mg 1 fiolka 0,5 ml czy może mi któraś powiedzieć co to za lek mam go mieć w pompie
Żeby przeczytać z 1.5 tygodnia smarować tym co dał dermatolog A jak nie to wilczy encorto I iść na kroplowka z hudrokorizonu
No to oby pomogło. Ja kiedyś dostałam mega uczulenia na maść na pryszcze - bałam się własnego odbicia w lustrze.
Może odstaw narazie kosmetyki zapachowe, myj szarym mydłem żeby dodatkowo tego nie podrażniać.
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Hejka transfer 18 jutro mamy dać znać ile chcemy wziąć leki Lutinus od jutra i dufaston i nadal estrofem w dzień transferu o 8 podadzą mi lek Tractocile 7,5 mg 1 fiolka 0,5 ml czy może mi któraś powiedzieć co to za lek mam go mieć w pompie
To lek przeciw skurczom, żeby Twoja macica nie wariowala :-)
No coś mówił o skurczach na macice wiec teraz ten lek dorzucił i acard po transferze nie wiesz może ile czasu ten lek leci ? I czy jest skutecznyTo lek przeciw skurczom, żeby Twoja macica nie wariowala :-)
W którym tygodniu ciąży jesteś ja miałam alergię na dziecko. Ale to się bardzo zadko zdarza. I ona występuje w 3 cim trymestrze.Ale że niby masz uczulenie na dziecko??? To czemu wyskoczyło akurat po i w miejscu depilacji? I co Pasikonik Ci zalecił?
Dziewczyny tak się cieszę ,ze już za pare dni ten transfer ja chce dwa mąż trochę się wacha a najgorsze jest to ,ze to on musi dać lekarzowi znać czy jeden czy dwa i cała drogę go namawiam podobno 8% większe szanse na to ,ze się uda a 40% ze będą bliźniaki a ja tak bardzo ich pragnę
reklama
Podziel się: