reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wizytę mam na 24 dopiero bo tak mi się zwolnienie kończy. Dzisiaj rozmawiałam z Pasikonikiem I wygląda że organizm chce dalej wywalić uczulenie na zarodek tym razem nie są To skorcze tylko prawdopodobnie reakcja alergiczne na skórze...

Ale że niby masz uczulenie na dziecko??? To czemu wyskoczyło akurat po i w miejscu depilacji? I co Pasikonik Ci zalecił?

reklama
Wizytę mam na 24 dopiero bo tak mi się zwolnienie kończy. Dzisiaj rozmawiałam z Pasikonikiem I wygląda że organizm chce dalej wywalić uczulenie na zarodek tym razem nie są To skorcze tylko prawdopodobnie reakcja alergiczne na skórze...
A no to ja mam tą pierwszą datę zapisana w kalendarzu ?

Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze a jak się czujesz teraz ?

Jestem juz po krwi i usg. Sytuacja jest na tyle dziwna ze nawet moja lekarka nie ma pojecia co sie dzieje i jak to wogole skomentowac. Jutro mam powtorzyc bete. Moja dzisiejsza beta to ponad 1000, tylko ze na usg nigdzie przenigdzie nie widac ciazy, a za to jutro lub pojutrze szykuje mi sie owulacja.
Lekarka twierdzi ze raczej nie powinnam byc w ciazy, sugerowala ze moze bylam w poprzednim cyklu, ale chyba sama nie byla o tym przekonana. Wygladala na mocno zdumioną moim przypadkiem.

Różne cuda tu były, ale Twój przypadek faktycznie bije inne na głowę. Choć Dżoasia też miała owulkę przy dodatniej becie i to chyba jakoś w trakcie lub zaraz po poronieniu.

reklama
Ooo to nie doczytałam na forum ale cieszę się że u Ciebie jest wszystko w porządku :) No faktycznie my terminy mamy blisko siebie, kto wie może na porodówce się spotkamy, byłoby raźniej ;)

No my będziemy sobie wzajemnie kibicować :-D Skype na porodówce i "Dawaj maleńka! Jeszcze tylko jeden skurcz!" :-D

Do góry