U nas tez ja podejmuje decyzje ale to mąż ma mu napisać SMS ile bierzemy aby nie było problemu ze ja dwa a on jeden hehe ale będą dwa musza być mam nadzieje ze ten lek pomoże i się ładnie zadomowiąNo mój tez gada ze jeden ,ale ja biorę dwa a mój do tego nic nie ma bo to ja podejmuje decyzje
reklama
Pisze privKochana biorę od Ciebie ten termin kolejny do docenta na 19 wrZesień...
Będę jeszcze próbować w Warszawie na juz macie tam jakiejś namiary ?
adansonia
Fanka BB :)
Właśnie zazylam nospe progresteron kolejny o 22Tylko spokojnie.
Nospa. Leżenie. Progesteron.
Telefon do lekarza.
Wszystko na pewno jest ok.
Myslami z Toba!
Lekarz powiedział że do 8 tyg może tak się dziać. Jeśli to nie żywa krew. Jeśli tak tam jechać do szpitala.
Ps.moje uczulenie w 99% na neoparin...
adansonia
16 czerwca miałam transfer. W karcie ciąży mi wpisali że 2 miesiąc zaczynam nie wiem jak oni to liczą... Naszvzesvie nie mam skorcze.Wiem ze to jest strasznie stresujace bo tez planilam. Ja za kazdym razem na ip jechałam zeby sie uspokoic. Przypomnij mi ktory tc masz teraz? Wez dobie dupka jak masz. Masz jakies skurcze?
A Ty jesteś w ciąży czy po tych akcjach się nie udawało?
Justin87
21.07. godz 13 ale w Warszawie.Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę , mogłybyscie popytać dziewczyn na innych wątkach czy nie mają do oddania terminu do doktora pasionka gdZie kolwiek....
Wszędzie są terminy dopiero na 19-20 wrZesień A mi zależy jeszcze na lipcu żeby się do niego dostać... bałagam pomóżcie...
Jest w ciazy. Hubcio juz sie zbiera ponalu do wyjscia16 czerwca miałam transfer. W karcie ciąży mi wpisali że 2 miesiąc zaczynam nie wiem jak oni to liczą... Naszvzesvie nie mam skorcze.
A Ty jesteś w ciąży czy po tych akcjach się nie udawało?
A co do Neoparinu to beda Ci zmieniac lek? Czy masz przetrwac?
Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Dzis bylam u lekarza prowadzacego ciaze i dał mi skierowanie na badania prenatalne. Okazało sie, ze po in vitro badania te są bezplatne
Chodzi oczywiście o usg i test pappa.
Chodzi oczywiście o usg i test pappa.
Biorę21.07. godz 13 ale w Warszawie.
Justin87
Ok. To priv. Ustalimy szczegółyBiorę
reklama
Szczescie1986
Myśl pozytywnie kochanaZnowu zaczęłam plamic....
powodzenia kochanaU nas tez ja podejmuje decyzje ale to mąż ma mu napisać SMS ile bierzemy aby nie było problemu ze ja dwa a on jeden hehe ale będą dwa musza być mam nadzieje ze ten lek pomoże i się ładnie zadomowią
Podziel się: