reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale trzeba poza czasem mieć siłę, finanse, możliwości...
Tak tylko po prostu mówię.
Ehh kwestie finansow, sil i mozliwosci dotycza nas wszystkich w rownym stopniu, niezaleznie od wieku.. [emoji853] zeby chociaz nie zniesli tej refundacji ivf... no ale w takim zyjemy kraju, gdzie rzad przyrownuje in vitro do eksperymentow medycznych nazistow na wiezniach, wiec czego sie mozna spodziewac [emoji853]

Ja kupiłam olejek dla kobiet w ciąży firmy Mustela. Jest tego dużo na rynku, ale większość ma parafine, np. Wychwalany bio Oil, a to nie jest dobre dla skory :) podobno zwykła oliwka dla dzieci też jest ok, ja nie bardzo lubię bo się powoli wchłania. chodzi przede wszystkim o regularność i intensywne nawilżanie. Ja juz używam od 2 tygodni bo czułam po dupku taka wyschnieta skore :)
A ktora masz Mustele? Kolezanka mi kiedys tlumaczyla, ze sa dwie Mustele, jedna tansza, ale slabsza i druga duzo drozsza o mocniejszym dzialaniu

Cześć ddziewczyny,
Jestem nową forumowiczka- przeszłam do Was z wątku o iui ( które dla nas okazało się bezowocne). Teraz jestem stymulowana do in vitro. Stąd pytanie do Was bardziej doświadczonych dziewczyny: czy w penie Gonalu f może być więcej jednostek niż na opakowaniu? Spotkałam się z taką opinią na forum sprzed kilku lat. W moim penie powinno zostać 100 j.m. więc brakujące 50 miałam dołożyć z nowego opakowania, jednak podczas robię ją zastrzyku że "starego pena ustawiłam jakoś tak 150j.m. i wszystko zeszło do zera.. nie zablokowalo się wcześniej, tj. przy 100. Możecie coś powiedzieć na ten temat? Nie wiem czy dokładać tą 50?

Dziękuję z gory

Dziewczyny mam problem ze swoja cera po stymulacji myslalam ze przejdzie ale sie pogarsza w zyciu nie mialam tak opryszczalej twarzy szyi i rak normalnie pryszcz na pryszczu az wymiotowac mi sie chce na moj widok:(Zaczelo sie jak zaczelam brac leki na stymulacje i myslalam ze przejdzie jak juz ich nie bede brala a sie pogarsza:(Myslicie ze jakies kremy moge uzywac albo cokolwiek jak jestem po transferze?

reklama
A teraz inne pytanie - czym smarujecie brzuszki, żeby po ciąży też ładnie wyglądały? mój się już jakby powiększa i zastanawiam się czy nie kupić kremu albo oliwki :)
Podobno od 2 trymestru bezpieczbie mozna stosowac. Ja narazie smaruje sie oliwka dla dzieci z rosmana
A zamierzam kupic juz niedlugo maslo firmy hipp ma bardzo dobry sklad i bardzo dobre opinie
Screenshot_20180711-200004.png

Załączniki

• Screenshot_20180711-200004.png
    Screenshot_20180711-200004.png
    71,1 KB · Wyświetleń: 349
Do góry