reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj nie mam pojęcia kupowałam w aptece super pharm i olejek coś ponad 40 zł kosztował
To ta tańsza wersja. Balsam kosztuje 100 zł. Używałam od początku a rozstępy i tak się pojawiły mimo, że koleżanki polecały. Uważam, że jeżeli ktoś ma tendencje, genetyka itd to choćby nje wiem czym smarowal to nie pomoże.

@Tysiek777 po ierwsze gratuluję, że w ogóle udało się bez IVF :) Trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń. Może na usg było za wczesnie, a ten "okres" w ciąży - zwłaszcza na początku bardzo często się zdarza. Ten płyn w macicy to może było coś od ciąży, może to tylko wyglądało na płyn... hmmm?? Gdzieś kiedyś sie spotkałam z określeniem (nie pamiętam jak to się fachowo nazywało) w stylu "bajorko ciążowe" - wiem głupie to moje określenie ale nie umiem sobie przypomnieć - czyli, że pęcherzyka nie widać, ale coś tam się zaczyna tworzyć. Dawaj znać co u Ciebie bo mi aż adrenalina skoczyła :D
Napewno odezwe sie jutro po wizycie i badaniach z krwi. Nie podchodzę do tego jako szczescia, tylko do wydarzenia ktore rozpoczyna caly lancuch zdarzen. Jestem juz po 3 naturalnych ciazach, a zadna nie dotrwala do etapu serduszko, wrecz zakanczaly sie zanim sie jeszcze zaczely. Do tego jeszcze porzadnie przeziebiona jestem. I jak juz sie znowu do was odezwalam, to juz "pochwale sie" moim ostatnim znanym mi wynikiem krwi. AMH=0,2 brak słów

I z tej firmy sa dobre dla dzieci kosmetyki i jeszxze z jednej firmy z rosmanna na b nazwa ale nie pamiętam.
Babydrem wlasnie z tego mam narazie oliwke ktora stosuje. A hippa znalazlam szukajac czegos na przyszlosc i bylam w szoku jak przeczytalam opinie palmers sie chowa daleko w tyle
A no i tak jak ty zamiennie bede stosowac tez olej kokosowy.
Ale tak jak mowisz to czy bedziemy miec rozstepy w duzej mieze zalezy od genetyki

Napewno odezwe sie jutro po wizycie i badaniach z krwi. Nie podchodzę do tego jako szczescia, tylko do wydarzenia ktore rozpoczyna caly lancuch zdarzen. Jestem juz po 3 naturalnych ciazach, a zadna nie dotrwala do etapu serduszko, wrecz zakanczaly sie zanim sie jeszcze zaczely. Do tego jeszcze porzadnie przeziebiona jestem. I jak juz sie znowu do was odezwalam, to juz "pochwale sie" moim ostatnim znanym mi wynikiem krwi. AMH=0,2 brak słów
Trzymam kciuki kochana zeby wiesci byly cudowne a ciaza rozwijala sie prawidlowo ✊✊✊❤❤❤

Podobno od 2 trymestru bezpieczbie mozna stosowac. Ja narazie smaruje sie oliwka dla dzieci z rosmana
A zamierzam kupic juz niedlugo maslo firmy hipp ma bardzo dobry sklad i bardzo dobre opinie
Zobacz załącznik 876424
Jest fajne tylko jak dla mnie dość gęste. U mnie najlepiej mi się stosował olejek bio oil i mustella też spoko tylko ok 100 zł 200 ml :-/

Babydrem wlasnie z tego mam narazie oliwke ktora stosuje. A hippa znalazlam szukajac czegos na przyszlosc i bylam w szoku jak przeczytalam opinie palmers sie chowa daleko w tyle
A no i tak jak ty zamiennie bede stosowac tez olej kokosowy.
Ale tak jak mowisz to czy bedziemy miec rozstepy w duzej mieze zalezy od genetyki
Jest fajna strona srokao.pl-babki w szkolw rodzenia nam polecaly i z nia wybieralam.wszystko dla maluszka i zauwazylam ze te najbardziej reklamowane produkty sa g...warte

reklama
Cześć ddziewczyny,
Jestem nową forumowiczka- przeszłam do Was z wątku o iui ( które dla nas okazało się bezowocne). Teraz jestem stymulowana do in vitro. Stąd pytanie do Was bardziej doświadczonych dziewczyny: czy w penie Gonalu f może być więcej jednostek niż na opakowaniu? Spotkałam się z taką opinią na forum sprzed kilku lat. W moim penie powinno zostać 100 j.m. więc brakujące 50 miałam dołożyć z nowego opakowania, jednak podczas robię ją zastrzyku że "starego pena ustawiłam jakoś tak 150j.m. i wszystko zeszło do zera.. nie zablokowalo się wcześniej, tj. przy 100. Możecie coś powiedzieć na ten temat? Nie wiem czy dokładać tą 50?

Dziękuję z gory
Hej. Podobno lek jest z małym zapasem, tak mi pielęgniarka mówiła. Ja też tak mialam i już nie dostrzykiwałam... powodzenia!

Do góry