reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A mowilam ze pelna spizarnia ;)
Kochana jak chcesz to dam ci przepis na pyszny keczup z cukini i salatke z cukini marynowana hehe chociaz jak cukinia bedzie w cenie ze mozna z niej robic przetwory to ty juz sie rozpakujesz ;)
Wlasnie lubie cukinie ale nie w przetworach ale kozwa zapomnialam o sosie do spaghetti ktory musze jeszcze zrobic:/

reklama
@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...
A jakich pracownikow poszukujecie?

Jeszcze tylko sliweczki:) tylko kozwa nie wiem gdzie je dam:no2:
O matko! Sloikow jak w domu, gdy bylam dzieckiem [emoji3] super @misis188 [emoji106] pracowita z Ciebie duszyczka [emoji4] podziwiam Cie za wytrwalosc w ciazy[emoji4] Ja dopiero 24dpt, a zrobienie zakupow i ugotowanie obiadu sprawiaja, ze padam jak trup. Jak Ty to wszystko ogarniasz Kochana?

I o to to bierzemy dwa :)a ty kochana id kiedy się staracie ?
Ja sie staralam 3,5 roku, nieplodnosc idopatyczna, przeszlam 3 IUI i nigdy nie bylam w ciazy, teraz udalo sie IVF i obecnie czekam az uslysze serduszko w poniedzialek :) Tez wzielam dwa ale zadomowil sie jeden, ale za to chyba wielki bedzie bo bete mialam ogromna z ogromnymi przyrostami, wszyscy mysleli ze to blizniaki ;) A Tobie zycze zeby wszystko poszlo pomyslnie i zeby oba wywalczyly sobie gniazdko w brzuszku!

O matko! Sloikow jak w domu, gdy bylam dzieckiem [emoji3] super @misis188 [emoji106] pracowita z Ciebie duszyczka [emoji4] podziwiam Cie za wytrwalosc w ciazy[emoji4] Ja dopiero 24dpt, a zrobienie zakupow i ugotowanie obiadu sprawiaja, ze padam jak trup. Jak Ty to wszystko ogarniasz Kochana?
Robie przerwy ale już faktycznie jest coraz ciezej. Ale książki na mnie juz czekaja choc powien Ci ze teraz mam duzo.wiecej energii bo na poczatku ciazy to masakra

reklama
A wiec tak:)
45 dag maki
20 dag cukru
20 dag margaryny
2 żółtka
3 dag drozdzy
2 lyzeczki proszku do pieczenia
2 łyżki smietany
Wszystkie skladniki zagniesc, ciasto podzielic na 2 czesci i rozwalkowac. Piecze sie w 180 stopniach ok 25 minna zloty kolor.
A jabłka kroje w gruba kostke, podsmazam na lyzce masla, dodaje cynamon,cukier. Gorna warstwe ciasta trza nakluc zeby mogly jablka parowac. Szarlotka gruba nie wychodzi,najlepiej ja nakladac jakas szpatulka bo jest wilgotna i zaje...a:)
Gdyby tylko u nas mial kto jesc ciasta to bym sie skusila [emoji4] ale dzieki za przepis, zachowam sobie zrzut na pozniej [emoji4]

Do góry