gosia321
Fanka BB :)
Nie to taka sukienka na codzien zwykla dresowkaGosia super i jaka piekna sukienka [emoji4] fiu fiu fiu [emoji173] masz jakies wyjscie dzisiaj? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to taka sukienka na codzien zwykla dresowkaGosia super i jaka piekna sukienka [emoji4] fiu fiu fiu [emoji173] masz jakies wyjscie dzisiaj? [emoji4]
No co ty powiesz ktos tu wspomnial o salatce z kurczakiem hehe juz w sklepie bylismy po skladniki i niedlugo bedzie sie robicNo właśnie mam podobnie. Z jednej strony zjadłabym wszystko, co napotkam na swej drodze a z drugiej zaraz mi niedobrze a brzuch jak balon.
Ciazowo sterydowy spuchlam od sterydow i to sporo twarz jak ksiezyc w pelni ale to nicNoooo mamuska chyba muszę Cię zobaczyć na żywo, brzuszek piękny, ciążowy [emoji8]
Trzymaj się kochana, jesteś naprawdę bardzo dzielna, zobaczysz za chwilè będziesz w ciąży zdrowej i zapomnisz o tym wszystkim.@Margit2018 dzięki za pamięć.
Dziś beta 313 (2 dni temu 560) z więc chyba spada całkiem nieźle. W poniedziałek jeszcze sprawdzą betę i usg i będą jakies decyzje. Bardzo chciałabym już być w domu, bez chemii i bez zabiegu.
Pewnie że nie ma się czym przejmować....widziałaś co ze mna zrobiły sterydy i hormony a i tak jestem najszczealiwsza od wielu latCiazowo sterydowy spuchlam od sterydow i to sporo twarz jak ksiezyc w pelni ale to nic
Murawa ja też zdychałam dosłownie te lekarstwa i psychika tak reagują. Nie znam cię ale z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć- NIE JESTEŚ DO DUPY!!!!!!!Dzięki Kochana -lepiej...wprawdzie rano ledwo,ledwo zwlekam się z łóżka ale chociaż nastrój lepszy...
Na wyniki idę w poniedziałek...
No i dzisiaj rano stałam 15 min. Przed lustrem i powtarzałem sobie: NIE BĄDŹ TAKA DO DUPY,NIE BĄDŹ TAKA DO DUPY,KURW*NIE BĄDŹ TAKA DO DUPY...
Może pomogło
Ja też to mam gdzieś wszystko minie A I tak to niski wymiar kary byle by mieć maleństwo.Pewnie że nie ma się czym przejmować....widziałaś co ze mna zrobiły sterydy i hormony a i tak jestem najszczealiwsza od wielu lat