reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Felia, nasza Dzoasia ma racje kup szpile i zaprezentuj się i zobaczysz że od razu będzie odpowiednia reakcja . My całe lata walki z niepłodnością też mieliśmy trudne chwile . Ciagle o coś walczylam. Nie było klotni ,ale były moje lzy na co moj slubny zawsze reagował. Dobrze wiedzial, ze z calych sil pragnelam miec dziecko .Na początku zamykał się w sobie, ale potem zobaczył z jaką czułością podchodzę do dzieci siostry. Myślę , że to spowodowało że postanowił przebadać się . Oczywiscie kiedys nie chciał słyszeć o leczeniu, badaniach, iv vitro czy adopcji. Facet to taka materia że musisz mu mówić , mówić i jeszcze raz mówić. Sam się nie domyśli.
Teraz jesteśmy na etapie oczekiwania na kurs adopcyjny. Czy przez to przebrniemy -nie wiem.
Proponuję szczera rozmowe , żeby już słowa nie bolaly.
Jeżeli się kochacie przebrnięcie przez wszystko.
My do in vitro podeszliśmy majac 43 lata , ale wiem że zrobiliśmy wszystko żeby spełnić marzenia. Nie udało się , ale mamy siebie .

Dziewczyny szukam suplementów dla emka, zastanawiam co wybrać fertilman plus czy profertil? A może dorzucić jeszcze plastry chłodzące, ze względu na obecną pogodę? Co byście mi poleciły, co w waszych przypadkach pomogło?
Jesteśmy po drugiej nieudanej procedurze, zero mrozaczków :-(
Proszę o Wasze cenne rady

@Margit2018 dzięki za pamięć.
Dziś beta 313 (2 dni temu 560) z więc chyba spada całkiem nieźle. W poniedziałek jeszcze sprawdzą betę i usg i będą jakies decyzje. Bardzo chciałabym już być w domu, bez chemii i bez zabiegu.
Trzymaj się kochana, jesteś naprawdę bardzo dzielna, zobaczysz za chwilè będziesz w ciąży zdrowej i zapomnisz o tym wszystkim.

Dzięki Kochana -lepiej...wprawdzie rano ledwo,ledwo zwlekam się z łóżka ale chociaż nastrój lepszy...
Na wyniki idę w poniedziałek...

No i dzisiaj rano stałam 15 min. Przed lustrem i powtarzałem sobie: NIE BĄDŹ TAKA DO DUPY,NIE BĄDŹ TAKA DO DUPY,KURW*NIE BĄDŹ TAKA DO DUPY...
Może pomogło:oo2:
Murawa ja też zdychałam dosłownie te lekarstwa i psychika tak reagują. Nie znam cię ale z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć- NIE JESTEŚ DO DUPY!!!!!!!

reklama
Do góry