reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze mi ostatnio M kupil piwko bezalkoholowe, nowego Lecha 0,0%. Wiem, ze nawet mamaginekolog mowila ze piwa 0,0% mozna pic w ciazy. Ale jak zaczelam ogladac butelke i zobaczylam znaczek przekreslonego wieku 18, to stwierdzilam ze tam napewno jest jednak jakis slad alko i oddalam do wypicia emkowi [emoji3] pewnie bylo bezpieczne, ale jakos balam sie go napic. Jednak psychika potrafi niezle zablokowac [emoji23]
Są bezalkoholowe. Trzeba patrzeć czy nie mama drożdży w skladzie.
Polecam Bavaria mniam. Smakuje jak piwo a zero zero zero ooo alkoholu :-)

reklama
Dzieki :-) zawsze to jakaś nadzieja :-) teraz mam zrobić jeszcze genetyka i zmieniamy trochę postępowanie.
Ja w trakcie brania antykow-2 miesiące przed stymylacja. Byłam chora na angine i bralam antybiotyk. Wydaje mi się ze to tez mogło mieć wpływ.
A obie procedury były w tej samej klinice? Zmieniłaś protokol/leki?
Tak obie w tej samej klinice ,pierwszy był długi protokół a drugi krótki(przy którym miałam zwiększone dawki menopuru )
Myślę że pierwsze podejście to takie rozeznanie bo niestety ani my ani lekarz nie wie jak organizm zareaguje na stymulację.

Tak obie w tej samej klinice ,pierwszy był długi protokół a drugi krótki(przy którym miałam zwiększone dawki menopuru )
Myślę że pierwsze podejście to takie rozeznanie bo niestety ani my ani lekarz nie wie jak organizm zareaguje na stymulację.
A w jakiej klinice się leczylas?

Ciężko mi powieki rano podnieść A Ty mówisz że takiej sflaczałej mam sobie wmawiać zajebistość:errr::errr::errr:
No cóż...Nie obiecuję ale się postaram:wink:
A bierzesz jakies witaminy? Co jesz? Moze jakimis zielonymi koktajlami sie poratuj? Witaminke b complex zapodaj? Pośpij dłużej? Ty i sflaczała - to mi nie pasuje ;)

Megi a co u Ciebie? Jak samopoczucie? Kiedy transfer? Chyba mnie nic nie ominelo?;)

reklama
Podobno to od progesteronu. Ja mam tak na codzien, nieciazowo rowniez. Mam od zawsze problemy z jelitami
To ja teraz w ciazy mam zupelnie inaczej. Zacznę od tego ze jem malo. Jestem.glodna a na nic nie mam ochoty. Przed ciaza mialam problemy z wyproznianiem a teraz zazwyczaj 2 razy dziennie na kibelek ide-mam.nadzieje ze to po ciazy mi zostanie. Ale moze ma na to wplyw rezygnacja ze słodyczy. Ciasto swojskie zjem zawsze z chęcią ale wszelkie wafelki, czekolady itp..jak dla mnie moglyby nie istniec teraz. Teraz tylko owoce

Do góry