reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj on jest jakis inny niz wszyscy bo ja złego slowa na niego nie powiem, jest najcudowniejszym mężem na swiecie. Jak jestesmy ze soba już ze 16 lat w tym 6 po.slubie to poklucilismy sie tylko raz i wogole nic mi nie pozwala robic, we wszystkim chce mnie wyreczac choć jest mega przemeczony.
No to trafilas na skarb ;)
A co tam sie mu stalo

A jak tak duzo jesz to cie nie wzdyma? Bo ja cokolwiek nie zjem, np dzis salatke z kurczakiem tylko to zaraz brzuch mi rosnie jak balon :( Zobacz jak to kazda z nas inaczej przechodzi co :) Ale zobaczymy co mi sie jeszcze pojawi, na razie u mnie 5t2d ;)
Mnie tam wzdyma strasznie po kazdym jedzeniu, ale juz kiedys pisalam, ze nastal taki okres w moim zyciu ze sylwetka mnie totalnie nie obchodzi [emoji4] kiedys i owszem, sprawdzalam tk tluszczowa, cwiczylam po 12h tygodniowo, dieta, brzuch plaski itd, ale na szczescie z wiekiem mi minelo [emoji6]

@Margit2018 dzięki za pamięć.
Dziś beta 313 (2 dni temu 560) z więc chyba spada całkiem nieźle. W poniedziałek jeszcze sprawdzą betę i usg i będą jakies decyzje. Bardzo chciałabym już być w domu, bez chemii i bez zabiegu.
Bidulko, dlugo juz w tym szpitalu lezysz [emoji20] ale jestes w tym wszystkim bardzo dzielna! Z calego serca zycze powodzenia w dalszej walce[emoji173]

reklama
A jak tak duzo jesz to cie nie wzdyma? Bo ja cokolwiek nie zjem, np dzis salatke z kurczakiem tylko to zaraz brzuch mi rosnie jak balon :( Zobacz jak to kazda z nas inaczej przechodzi co :) Ale zobaczymy co mi sie jeszcze pojawi, na razie u mnie 5t2d ;)
No właśnie mam podobnie. Z jednej strony zjadłabym wszystko, co napotkam na swej drodze a z drugiej zaraz mi niedobrze a brzuch jak balon.

Do góry