reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?
Najlepiej sobie samemu robic, wierz mi, to nic nie boli i najpraktyczniejsze jest. A mowi Ci to osoba ktora ma fobie od igiel :)

reklama
ja też nie wymiotuję, a apetyt mam nad miarę - martwię się tylko czy się nie okaże, że w ciąży przytyje 30 kg :D Piersi rosną ku radości Emka :)
A jak tak duzo jesz to cie nie wzdyma? Bo ja cokolwiek nie zjem, np dzis salatke z kurczakiem tylko to zaraz brzuch mi rosnie jak balon :( Zobacz jak to kazda z nas inaczej przechodzi co :) Ale zobaczymy co mi sie jeszcze pojawi, na razie u mnie 5t2d ;)

Kurcze mi ostatnio M kupil piwko bezalkoholowe, nowego Lecha 0,0%. Wiem, ze nawet mamaginekolog mowila ze piwa 0,0% mozna pic w ciazy. Ale jak zaczelam ogladac butelke i zobaczylam znaczek przekreslonego wieku 18, to stwierdzilam ze tam napewno jest jednak jakis slad alko i oddalam do wypicia emkowi [emoji3] pewnie bylo bezpieczne, ale jakos balam sie go napic. Jednak psychika potrafi niezle zablokowac [emoji23]
Tylko piwo, ktore na napisane 0% faktycznie nie ma alkoholu. Jesli pisza, 0,0% to tam po przecinku jest alkohol. Niewielka ilosc, ale jest, wiec lepiej sobie darowac.

reklama
@misis188 obiecalam ze wrzuce ;)
Wiec zarazam ciazowymi zarazkami ;) ❤❤
20180707_171201.jpg

Załączniki

• 20180707_171201.jpg
    20180707_171201.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 380
Do góry