reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe nie twierdze, ze moje postepowanie bylo rozsadne [emoji23] ale sie zablokowalam i za chiny by mi nie wlal, nawet sila hahaha [emoji23]
Rozumiem. Ja już piłam chyba właśnie Lecha 0% ale to jednak nie to samo. Ogólnie ciągle się łapię na tym, że jak mój luby ma piwo, to mam odruch, żebym wzięła i się napiła. Schiza jak nic. [emoji6]

Rozumiem. Ja już piłam chyba właśnie Lecha 0% ale to jednak nie to samo. Ogólnie ciągle się łapię na tym, że jak mój luby ma piwo, to mam odruch, żebym wzięła i się napiła. Schiza jak nic. [emoji6]
Ja czesto wącham kufelek mojego [emoji4] lubie zapach piwa [emoji4] a M ma zawsze przerazona mine gdy siegam po jego piwo, jakby za kazdym razem bal sie ze sie napije [emoji23]

Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?

reklama
Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?
nie ma co się przerażać mi robił Emek - igła do mieszania jest duża, ale pobierasz i podajesz malutką! przeczytaj ulotkę i sama sobie poradzisz!

Do góry