reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?
Serduszko wpisz sobie na you tubie nazwę lelku i napewno będzie film jak to mieszać, zrobisz sobie sama albo ktoś znajomy. A jaki to lek.

reklama
Nawet do Biedronki wprowadzili wino wytrawne bezalkoholowe. Widziałam ostatnio w gazetce ale nie szukałam na półkach więc nie wiem jakie w smaku :)
Ja kiedyś w auchan znalazłam zajebiaszczego szampana bez % i po której IUI opijaliśmy nim walentynki ;)
Kochana co u Ciebie? Nic się nie chwalisz jak Ci chłopaczek rośnie! Macie wybrane imię? Co tam w ogóle słychać? :)

Dobre porownanie. Dzisiaj rano tak wlasnie mialam, ze czulam sie jak na kacu gigancie, ale z mniejszym bolem glowy.. niedobrze, nieprzytomna, bol brzucha i jeszcze dopadla mnie rewolucja zoladkowa [emoji44] jak Ty masz tak caly czas plus regularne mdlosci, szczerze wspolczuje. W ktorym tc jestes?
U mnie już prawie 13 tydzień a właściwie od samego początku źle się czuję. Tylko najpierw myślałam, że to od leków. A teraz kiedy liczyłam, że lada moment wszystko minie jest jeszcze gorzej. Jak jeden dzień jest znosnie to następnego masakra x2.
A Ty dzisiaj pierwszy raz źle się poczulas? Wymiotowalam?

reklama
Do góry