gosia321
Fanka BB :)
Kochana sa bezalkoholoweJakbym.ja sie lampki winka napila...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana sa bezalkoholoweJakbym.ja sie lampki winka napila...
Podwyzszona leukocytoza od sterydow to normalneGirls zrobiłam dzisiaj morfologie krwi ibwyszly mi 3 wyniki zawyżone czy to jest normalne np w ciazy
Gotart a jakie leki zażywasz?Hehe... Pocieszające
W 17dpt byl widoczny tylko pecherzyk, mial 6x8mmNo widzisz kochana i po co te nerwy [emoji4] Piekna beta, w srode na pewno juz zobaczysz zarodek [emoji847] U mnie w szpitalu mowia ze wlasnie miedzy 25-30 dpt powinno byc widac A jak duzy mialas juz pecherzyk ostatnio?
Wiem tylko jak.sie na zadupiu mieszka to wieszKochana sa bezalkoholowe
Kurcze mi ostatnio M kupil piwko bezalkoholowe, nowego Lecha 0,0%. Wiem, ze nawet mamaginekolog mowila ze piwa 0,0% mozna pic w ciazy. Ale jak zaczelam ogladac butelke i zobaczylam znaczek przekreslonego wieku 18, to stwierdzilam ze tam napewno jest jednak jakis slad alko i oddalam do wypicia emkowi [emoji3] pewnie bylo bezpieczne, ale jakos balam sie go napic. Jednak psychika potrafi niezle zablokowac [emoji23]Kochana sa bezalkoholowe
Serio? Gdzie? [emoji7]Kochana sa bezalkoholowe
Misia, więcej alko masz w kefirze.Kurcze mi ostatnio M kupil piwko bezalkoholowe, nowego Lecha 0,0%. Wiem, ze nawet mamaginekolog mowila ze piwa 0,0% mozna pic w ciazy. Ale jak zaczelam ogladac butelke i zobaczylam znaczek przekreslonego wieku 18, to stwierdzilam ze tam napewno jest jednak jakis slad alko i oddalam do wypicia emkowi [emoji3] pewnie bylo bezpieczne, ale jakos balam sie go napic. Jednak psychika potrafi niezle zablokowac [emoji23]
Euthyrox 75,femibion i prevomit na mdłości. I luteine dowcipna. Z reszty leków już zeszłam.Gotart a jakie leki zażywasz?
A to nie jest tak ze poziom prolaktyny rosnie w ciazy?? Zobacz sobie czy sa jakies normy dla ciezarnych, bo nie widac calej prawej czesci wydruku.Jestem przerażona bo tej wyszło mi tsh 3.4...prolaktyne też w kosmos....