Z racji tego, że cała ciąże póki co czuje się jak na wielkim kacu, obiecałam sobie, że nawet jak już urodze to nie napije się nigdy alkoholu...Ja czesto wącham kufelek mojego [emoji4] lubie zapach piwa [emoji4] a M ma zawsze przerazona mine gdy siegam po jego piwo, jakby za kazdym razem bal sie ze sie napije [emoji23]
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Wszystko sama robiłam. Pewniw dostałaś menopur wymieszaj zawartość strzykawki z dołka dobrze pomieszaj żeby nie było grudek. W zestawie powinnaś mieć dwie igły jedną do wymieszania 2 do zastrzyku przy dawce 75 jeśli masz większe dawkę np 600 lub 1200 to będziesz miała dodatkowo duza liczbę igieł. Nie ma się czego bać naprawd e.Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?
koliber091987
Ale z tymi piwami bez alko jest tak, lech Free ma 0,00% ale żywiec ma do 0,5% więc ja tylko tego lecha free. Jest info o alko na etykiecie ale smakuje bardzo dobrze a.bez % hihSerio? Gdzie? [emoji7]
chlopkers
Dobre porownanie. Dzisiaj rano tak wlasnie mialam, ze czulam sie jak na kacu gigancie, ale z mniejszym bolem glowy.. niedobrze, nieprzytomna, bol brzucha i jeszcze dopadla mnie rewolucja zoladkowa [emoji44] jak Ty masz tak caly czas plus regularne mdlosci, szczerze wspolczuje. W ktorym tc jestes?Z racji tego, że cała ciąże póki co czuje się jak na wielkim kacu, obiecałam sobie, że nawet jak już urodze to nie napije się nigdy alkoholu...
koliber091987
O.matko a to czemu takie obiecanki?Z racji tego, że cała ciąże póki co czuje się jak na wielkim kacu, obiecałam sobie, że nawet jak już urodze to nie napije się nigdy alkoholu...
Margit2018
A po wakacjach się okaże, żeś w ciąży bo w emocjach to się wszystko najlepiej układa
Mądra i z wyobraźnią@dżoasia Tyś to mądra kobita naprawdę
gosia321
No to lec ostatnio widzialam ktos wrzucal na fb ulotke z bialym bezalkoholowym w tym tygodniuŻabkę mamy blisko ośrodka. Hihi. [emoji7]
gosia321
Umawiaj sie do endokrynologa. Bierzesz eutyrox jesli tak to musisz zwiekszycA tsh 3.4?
Margit2018
Kurcze, one chyba nie powinny szkodzić.Euthyrox 75,femibion i prevomit na mdłości. I luteine dowcipna. Z reszty leków już zeszłam.
reklama
dżoasia
Kochana a jaki masz ten nowy lek? Na internetach jest dużo filmików instruktażowych, zobacz na yt.Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?
Podziel się: