reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja czesto wącham kufelek mojego [emoji4] lubie zapach piwa [emoji4] a M ma zawsze przerazona mine gdy siegam po jego piwo, jakby za kazdym razem bal sie ze sie napije [emoji23]
Z racji tego, że cała ciąże póki co czuje się jak na wielkim kacu, obiecałam sobie, że nawet jak już urodze to nie napije się nigdy alkoholu...

reklama
Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?
Wszystko sama robiłam. Pewniw dostałaś menopur wymieszaj zawartość strzykawki z dołka dobrze pomieszaj żeby nie było grudek. W zestawie powinnaś mieć dwie igły jedną do wymieszania 2 do zastrzyku przy dawce 75 jeśli masz większe dawkę np 600 lub 1200 to będziesz miała dodatkowo duza liczbę igieł. Nie ma się czego bać naprawd e.

Z racji tego, że cała ciąże póki co czuje się jak na wielkim kacu, obiecałam sobie, że nawet jak już urodze to nie napije się nigdy alkoholu...
Dobre porownanie. Dzisiaj rano tak wlasnie mialam, ze czulam sie jak na kacu gigancie, ale z mniejszym bolem glowy.. niedobrze, nieprzytomna, bol brzucha i jeszcze dopadla mnie rewolucja zoladkowa [emoji44] jak Ty masz tak caly czas plus regularne mdlosci, szczerze wspolczuje. W ktorym tc jestes?

reklama
Witajcie.Czy zastrzyki do stymulacji robi Wam ktoś w przychodni czy szpitalu?Jak sobie radzicie w niedziele? Czy pielęgniarka w dyzurujacym szpitalu kiedykolwiek Wam odmowila zastrzyku ze wzgledu na przekonania?
Gonal F wstrzykuje sobie sama ale dzis dostalam jakieś cudo ktore trzeba samodzielnie wymieszac (proszek z plynem) i tu juz jest to ponad moje sile.Pierwszy raz wypada jak na zlosc jutro rano...a niedziela to truuudny termin.
Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?
Kochana a jaki masz ten nowy lek? Na internetach jest dużo filmików instruktażowych, zobacz na yt.

Do góry