koliber091987
Fanka BB :)
Dokładnie Justin nie ważna wartość, ważne że przyrost. Super gratuluję.Haha wartosci wartosciami ale bardzo sie ciesze ze jest przyrost [emoji4] oby juz bylo tylko dobrze [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Justin nie ważna wartość, ważne że przyrost. Super gratuluję.Haha wartosci wartosciami ale bardzo sie ciesze ze jest przyrost [emoji4] oby juz bylo tylko dobrze [emoji7]
Tak tak dziś 28 dpt. Szok normalnie w trampkach hih. A u was też są takie maluśkie przecinki, u nas nie można wyjść na dwór bo są dosłownie wszędzie w.nosie, w uszach, we włosach jest masakra.I co tyle płaczu i lamentu było a tu piękne serduszko bije. Gratuluję. Proszę już więcej nie wątpić w swoją kruszynkę. [emoji8] który u Ciebie dpt? Ty chyba byłaś dwa dni przede mną, więc 28 dpt? [emoji4]
Dziekuje Koliberku [emoji9] dziewczyny nie wiem co mi sie dzieje, ale leze i placze. I nie pytajcie dlaczego, no qrde ryczec mi sie zachcialo, sama nie wiem czy na smutno czy z radosci..Dokładnie Justin nie ważna wartość, ważne że przyrost. Super gratuluję.
Awwww ale cudownie!! Gratuluje z calego serca [emoji173] [emoji122] Jak ladnie to napisalas [emoji847]Jestem po wizycie, mój lekarz w trakcie USG poprosił abym zamknęła oczy i wtedy to usłyszałam... to bicie serduszka!!!!!!! Pierwszy raz w życiu usłyszałam dźwięk bicia drugiej.istoty, którą było moje dziecko...noszę w.sobie dwa serduszka, jesteśmy z mężem w takim szoku że jeszcze to.do nas nie dochodzi. Uczucie którego nigdy w życiu.nie zapomnę i które pierwszy raz usłyszałam. Kochane moje walczcie, bo takie dni jak dziś.moje, są uwieńczeniem tych wszystkich starań i potyczek i walk co przechodzimy. Dobrej nocy kochane fajterki [emoji173]
To calkowicie normalne, ale calkowicie Oszalec mozna, wiem Ale wytrzymaj jeszcze chwilke :*Oby! Chociaż mało we mnie wiary dziś... mam momenty ze czuje ze się udało! A zaraz mysle sobie napewno nie... i ze zaraz przyjdzie @masakra!
Jestem przerażona bo tej wyszło mi tsh 3.4...prolaktyne też w kosmos....Ja morfologii robionej w ciąży nigdy nie analizuje sama czy z pomoca internetu (dr Google). Podawane normy są ogólnymi normami a w ciąży mogą one się różnic i tylko lekarz widząc pełen obraz może ocenić czy coś się dzieje. Dlatego nie denerwuj się tylko spokojnie poczekaj na wizytę
No widzisz kochana i po co te nerwy [emoji4] Piekna beta, w srode na pewno juz zobaczysz zarodek [emoji847] U mnie w szpitalu mowia ze wlasnie miedzy 25-30 dpt powinno byc widac A jak duzy mialas juz pecherzyk ostatnio?Beta chyba uslyszala, ze sie ostatnio martwilam o jej przyrost, bo dzis mnie pozytywnie zaskoczyla:
21dpt i beta 23621,
18dpt bylo 6396 [emoji4]
Juz sie nie bede wiecej kluc, czekam na srodowe usg, zobaczymy co tam slychac u malucha [emoji4]
Btw. Dzis mialam pierwsze spotkanie z wc. I to w dodatku szpitalnym [emoji23] miny ludzi stojacych na korytarzu gdy wreszcie wyszlam z lazienki, bezcenna [emoji23][emoji23]
Kto by nie kochal! Super!moja kruszynka ma już prawie 27 mm serduszko bije ponad 160 uderzeń na minutę, maleństwo wygląda już jak dzidzia ma rączki i nóżki i główkę i szyje wyraźną nawet nosek zobaczyliśmy kocham ją
Można polecam maść Erazaban sama ostatnio musiałam zakupić bo mi wyskoczyłoI wiecie co jeszcze mi się przypałętało od wczoraj mam na wardze ale tej u góry hih chybai zimno wyszło. Można coś na to stosować? I czy to czasem nie.jest niebezpieczne na tym etapie ciąży?