reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I co tyle płaczu i lamentu było a tu piękne serduszko bije. Gratuluję. Proszę już więcej nie wątpić w swoją kruszynkę. [emoji8] który u Ciebie dpt? Ty chyba byłaś dwa dni przede mną, więc 28 dpt? [emoji4]
Tak tak dziś 28 dpt. Szok normalnie w trampkach hih. A u was też są takie maluśkie przecinki, u nas nie można wyjść na dwór bo są dosłownie wszędzie w.nosie, w uszach, we włosach jest masakra.

Dokładnie Justin nie ważna wartość, ważne że przyrost. Super gratuluję.
Dziekuje Koliberku [emoji9] dziewczyny nie wiem co mi sie dzieje, ale leze i placze. I nie pytajcie dlaczego, no qrde ryczec mi sie zachcialo, sama nie wiem czy na smutno czy z radosci..
@Felia pomysl co by powiedzial Twoj M, jaka dopiero jestem psychiczna [emoji6]
A tak powaznie, nie przejmuj sie Emkiem i nabierz dystansu do tych klotni. Nie zlicze naszych klotni przy przygodzie zwanej nieplodnoscia.. za kazdym razem jak w koncu usiedlismy do rozmowy, zawsze wychodzilo ze punktem zapalnym jest brak komunikacji, jedno cos powiedzialo, drugie zinterpretowalo sobie na swoj sposob i awantura gotowa.. i dobrze tu zostalo powiedziane, mezczyzni podchodza do plodnosci inaczej niz my ale maja w temacie mnostwo lekow

Jestem po wizycie, mój lekarz w trakcie USG poprosił abym zamknęła oczy i wtedy to usłyszałam... to bicie serduszka!!!!!!! Pierwszy raz w życiu usłyszałam dźwięk bicia drugiej.istoty, którą było moje dziecko...noszę w.sobie dwa serduszka, jesteśmy z mężem w takim szoku że jeszcze to.do nas nie dochodzi. Uczucie którego nigdy w życiu.nie zapomnę i które pierwszy raz usłyszałam. Kochane moje walczcie, bo takie dni jak dziś.moje, są uwieńczeniem tych wszystkich starań i potyczek i walk co przechodzimy. Dobrej nocy kochane fajterki [emoji173]
Awwww ale cudownie!! Gratuluje z calego serca [emoji173] [emoji122] Jak ladnie to napisalas [emoji847]

I wiecie co jeszcze mi się przypałętało od wczoraj mam na wardze ale tej u góry hih chybai zimno wyszło. Można coś na to stosować? I czy to czasem nie.jest niebezpieczne na tym etapie ciąży?

Ja morfologii robionej w ciąży nigdy nie analizuje sama czy z pomoca internetu (dr Google). Podawane normy są ogólnymi normami a w ciąży mogą one się różnic i tylko lekarz widząc pełen obraz może ocenić czy coś się dzieje. Dlatego nie denerwuj się tylko spokojnie poczekaj na wizytę :)
Jestem przerażona bo tej wyszło mi tsh 3.4...prolaktyne też w kosmos....

Załączniki

• Screenshot_20180707-150724_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180707-150724_Samsung Internet.jpg
    279,7 KB · Wyświetleń: 60
Beta chyba uslyszala, ze sie ostatnio martwilam o jej przyrost, bo dzis mnie pozytywnie zaskoczyla:
21dpt i beta 23621,
18dpt bylo 6396 [emoji4]
Juz sie nie bede wiecej kluc, czekam na srodowe usg, zobaczymy co tam slychac u malucha [emoji4]
Btw. Dzis mialam pierwsze spotkanie z wc. I to w dodatku szpitalnym [emoji23] miny ludzi stojacych na korytarzu gdy wreszcie wyszlam z lazienki, bezcenna [emoji23][emoji23]
No widzisz kochana i po co te nerwy [emoji4] Piekna beta, w srode na pewno juz zobaczysz zarodek [emoji847] U mnie w szpitalu mowia ze wlasnie miedzy 25-30 dpt powinno byc widac :) A jak duzy mialas juz pecherzyk ostatnio?

reklama
I wiecie co jeszcze mi się przypałętało od wczoraj mam na wardze ale tej u góry hih chybai zimno wyszło. Można coś na to stosować? I czy to czasem nie.jest niebezpieczne na tym etapie ciąży?
Można ;) polecam maść Erazaban ;) sama ostatnio musiałam zakupić bo mi wyskoczyło :)

A co do tych "przecinkow " to chodzi Ci o te małe czarne robaczki ?? Ja myślałam że są tylko u mojej mamy ale ostatnio chciałam zamknąć okno i osiadły moja świeżo wyprana firanke :crazy:

Do góry