reklama
Gratulacje piękny widokDwa piekne, bijące serduszka ... Kochane to zdjęcie to dowód, że warto walczyć!
gosia321
Fanka BB :)
Sol a ty sprawdzalas kiedys u siebie immunologie bo tak czytam i jakbym czytala o sobie bez tego niedroznego jajowodu jak jeszcze emek mial swietne wyniki nasienia i nigdy nic nie zaskoczylo a 5 lat bez zabezpieczenJezu na serio cud nie z tej ziemi. Ja zawsze też marzyłam o naturalnej ciąży. U nas teoretycznie ten niedrozny jajowod jest jedynym problemem. Mąż super u mnie cała reszta też ok łącznie z super reguralnymi @ I owulacjami.
Ale nic się nie trafiło. Nigdy naturalnie nie zaszłam więc raczej nigdy nic z tego nie będzie. 4 lata + 3 lata zero zabezpieczenia i nic... @ jak w zegarku co 28 dni!
Tak się cieszę, że jest ivf [emoji173]️
Dbaj o siebie kochana. Powodzenia.
gosia321
Po co ty badasz jeszcze bete skoro juz widzialas piekny pecherzyk. I po co sie niepotrzebnie katujeszKurcze dziewczyny, moja beta znowu zwolnila.
16dpt, pomiar z godz. 16, beta 4204
18dpt, pomiar z godz. 8, beta 6396.
Cholera, a juz uwierzylam ze tym razem bedzie ok i zaczelam sie cieszyc ta ciaza [emoji53]
A to wyliczenie twojej bety wiec jest ok
Załączniki
gosia321
Wszystko w porzadku ja tylko na badaniach w ramach pobytu relaksacyjnegoA co z Gosia ? Wylądowała w szpitalu na badaniach ? Wszystko u niej w porządku?
gosia321
Ale tobie wlasnie juz wskoczyla na 6tys a robilas z 8 godzinna ruznicaSurykatko, wiem co masz na mysli, ale mi sie wydaje, ze beta zwalnia dopiero po 6tys. Moj gin, ktory mi przeslal wynik ze szpitala mowi, ze moze byc roznie. Nie sadze, zeby chcial mnie straszyc. No i mowi, zebym powtorzyla bete w sobote. Ale dla pewnosci zrobie tez dzis popoludniu, zeby w sobote miec przyrost po 48h.
gosia321
Nic sie nie martw nie bedzie zadnej powtorkiDzieki dziewczyny[emoji173] Nie chce tu robic niepotrzebnego zamieszania wokol siebie. Ale po prostu w pierwszej chwili sie podlamalam mysla o czekajacej nas powtorce sytuacji z poczatku roku. Dlatego napisalam
chlopkers
Dzieki Gosia za odp [emoji4] jak widzisz mialam tu niemalego stresa ale dziewczyny mnie juz uspokoily [emoji4] takze czekam do przyszlego tyg na usg i nic juz nie kombinuje [emoji4] a dzisiaj juz mowilam M ze idziemy wieczorem po moim dentyscie na wloska pizze bo mam smaka [emoji6] wczoraj po 1szej w nocy wjechaly na moj stol sledzie [emoji3][emoji87][emoji86]Nic sie nie martw nie bedzie zadnej powtorki
Ostatnia edycja:
gosia321
O to musialabys juz sputac specjaliste w klinice leczenia nieplodnosci. Ale muysle ze ivf z komork dawczyni byloby mozliwe. Wszystko to zalezy na jaki obszar ma byc podane promieniowanie i w jakich dawkachWITAJCIE. mam pytanie, myślę ze wy znacie się w temacie, otóż czy jeśli moje jajniki i co za tym idzie komórki jajowe zostaną zniszczone radioterapią to jest możliwości żebym zaszła w ciążę metodą in vitro jakąś inną komórką jajową? Wybaczcie mi jeśli mało profesjonalnie ale nie wiem jak to wszystko teraz nazwać.
A co sie dzieje ze musisz miec radioterapie
Ostatnia edycja:
reklama
gosia321
Ale progesteron ma byc niski przy stymulacjo. A estradiol jeszcze poszybuje w gore to dopiero poczatek stymulacji u ciebieDzisiaj bylam na podgladzie. Jestem w 5 dniu stymulacji ale progesteron za niski na ilosc jajek jakie wyprodukowalam. Pytalam sie o atosiban i dr G powiedzial ze jak najbardziej. Co wy na ten wynik ?Zobacz załącznik 873954
Podziel się: