gosia321
Fanka BB :)
Kochana wszystko pieknie kropek rosnie zdrowo i oby tak dalejChlopkers,Gosia co u was.? nie w temacie jestem troche
wszystko ok i na swoim miejscu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wszystko pieknie kropek rosnie zdrowo i oby tak dalejChlopkers,Gosia co u was.? nie w temacie jestem troche
wszystko ok i na swoim miejscu?
Kochana to nie wina rodzicow twojego emka tyko braku informacji od lekarza na ten temat. Niestety jest baaardzo duze grono lekarzy onkologow chemioterapeutow ktorzy nawet nie racza wspimniec o tym ze chemioterapia moze doprowadzic do niemoznosci posiadania dzieci. Tak sie dzieje teraza co dopiero 10 lat temuJesli chodzi o Warszawe to ja bym od razu skontaktowala sie z Novum. Moj maz jest po przebytym 10 lat temu nowotworze i lekarze byli w szoku ze nikt z rodziny nie pomyslal o zabezpieczeniu plodnosci M przed chemioterapiami. W Novum mowili nam ze maja mnostwo takich onkologicznych pacjentow.
Jesli jestes juz w stalym zwiazku z partnerem, z ktorym planujecie dzieci, to moze faktycznie udaloby sie tak jak pisza dziewczyny zamrozic nawet nie Twoje komorki jajowe lecz zarodki. Mrozenie zarodkow daje duzo wieksze rokowania niz samych komorek jajowych.
Ale to wszystko w porozumieniu z onkologiem. Jednak wyleczenie chorobska jest teraz priorytetem i istotne czy mozesz odlozyc w czasie leczenie
Tak myślałam że to po lekach często jestem w wc.
Pije dużo wody .Pamiętaj żeby dużo pić, co by się jakieś zapalenie nie przyplątało.
Jezeli jedtes z wawy lub okolic moge polecic pielegniarzy przyjezdzacaych do domu. Wczoraj pan u mnie byl i tez podawal mi intrapilid[emoji4]teraz główkuje kto mi poda intralipid?
Se do sanatorium w ciąży pojechalaWszystko w porzadku ja tylko na badaniach w ramach pobytu relaksacyjnego
BiałystokJezeli jedtes z wawy lub okolic moge polecic pielegniarzy przyjezdzacaych do domu. Wczoraj pan u mnie byl i tez podawal mi intrapilid[emoji4]
O ja. To przygody. A za bilet nie zwrócą jeżeli był kupiony taniej w necie. Bilet musi mieć cenę wyjsciowa bez rabatów za wcześniejszy zakup.Anulaa87 gratuluję pięknych widoków
Margit2018 piękna historia gratuluję takiego cudu i naturalsa warto wierzyć że cuda się zdarzają
Ja od 3.30 nie śpię bo dzisiaj M miał jechać do Wrocka oddać nasienie. Bilet kupiłam w necie szybciej bo wygodniej. Od nas niestety trzeba jechać z przesiadką. No więc odwiozłam M na dworzec a on dzwoni za chwilę że pociąg ma 45 minut opóźnienia a potem 60 i nie zdąży na drugi. W kasie pani powiedziała że on zawsze się tyle spóźnia. Wkurzyłam się bo specjalnie chcieliśmy by M był szybciej a teraz wielka duu...  jedzie innym pociągiem ale musi czekać aż do 6.30 też z przesiadką tylko będzie spóźniony we Wrocławiu bo miał być na 13 a dojedzie parę minut później. Muszę dzwonić do kliniki a tam infolinia zanim się dogadam to mnie szlak trafi mogłam zamówić bilet później ale M chciał mieć pewność że jak wcześniej będzie to szybciej załatwi no i teraz kuźwa mamy opóźnienie nasza kochana kolej ułatwia życie. A najlepsze babka w kasie mówi że za internetowe bilety nie zwracają a reklamacji ona nie przyjmuje wypisała druki i kazała we Wrocławiu oddać. Widać wiedzę ma ogromną nie wie że zwracają bo czytałam regulamin. Teraz już nie śpię ze złości i nerwów
W klinice 450 a tu 100zl usluga i lek sama za 70 zl kupilamBiałystok
A w jakiej cenie takie usługi? Bo w klinice to pewnie jak za zboże