reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziękuje za odpowiedzi trochę mi się rozjaśniło, chociaż jest dla mnie jakaś nadzieja na dziecko, ramach wyjaśnienia mam 26 lat i nowotwór odbytu jestem przed leczeniem, a może jest tu ktoś z warszawy bądź okolic i może mi polecić jakąś klinikę bądź lekarza od zadań specjalnych.
Mogę się was zapytać jak się pogodziłyście z wiadomością ze być może nie będziecie mogły mieć dziecka.
Przepraszam że tak dziwnie pisze ale jeszcze jestem pod wrażeniem choroby, chociaż nawet nie tyle choroby co tego że mogę nie mieć już dziecka a dziecko jest moim marzeniem.
Jolu zadzwoń do novum i umów się tam na wizytę. Warszswa ma z novum podpisaną umowę refundacji i może uda siè przrd leczeniem zabezpieczyć twoją płodność. To plan A. A plan B to komórki dawczyni. Tutaj mało kto się poddaje. Mam nadzieję że sxybko zapomnisz o chorobie. Pozdrawiam

Chlopkers,Gosia co u was.? nie w temacie jestem troche;)
wszystko ok i na swoim miejscu?
Kochana, nie wiem od jakiego etapu mam pisac [emoji6] dzis jest moj 19dpt jednego czterodniowego zarodka.
Powtorze sie z wpisem z rana:
14dpt popoludniu, beta byla 1446
16dpt popoludniu, beta 4204
17dpt, usg-widoczny pecherzyk 6x8mm
18dpt rano, beta 6396.
No i sie wystraszylam ta ostatnia beta, bo kurcze mocno zwolnila. Ale dziewczyny mnie tu uspokajaja, tym bardziej ze czas pomiedzy dwoma ostatnimi badaniami to 40h a nie 48h..
Wiec juz nie mysle, tylko czekam grzecznie na usg 11.07 [emoji4]

Kurcze dziewczyny, moja beta znowu zwolnila.
16dpt, pomiar z godz. 16, beta 4204
18dpt, pomiar z godz. 8, beta 6396.
Cholera, a juz uwierzylam ze tym razem bedzie ok i zaczelam sie cieszyc ta ciaza [emoji53]

Kochana ale przecież nie masz pełnych 48h między pomiarami. Poza tym ile można pisać, że na pewnym etapie beta zwalnia. Po dupie naklepać jak nic ;) Nie katuj się już tymi betami, tylko czekaj spokojnie na usg.

reklama
Do góry