reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, my w drodze nad morze. Jedziemy pociągiem i jest tu lustro i zobaczyłam swój brzuch. Moja ciąża progesteronowo-spożywcza jest już zaawansowana. Jako dowód załączam zdjęcie. ;) w tle ręka mojego dziecka. ;)
@dżoasia pierdziel to. Myśl o sobie.

Ja mam problem, kiedy powiedzieć w pracy. Po serduszku już można i bez żalu spierdzielić? ;) Dzisiaj kiero wzięła mnie na dywan celem gadki ile to jest pracy bla bla. Po urlopie jej już chyba wprost powiem jak sytuacja wygląda. Zobacz załącznik 873454
Super wygladasz [emoji4] nie ma narzekania [emoji4] wypoczywaj i baw sie dobrze nad morzem Kochana! [emoji9][emoji9][emoji9] i rzuc czasem okiem na forum [emoji4]

No juz Ci pisalam, ze takie zapieprzanie podczas stymulacji (szczegolnie pod koniec) to dla mnie jakas abstrakcja. Ja naprawde nie moglam swobodnie chodzic, strasznie zle sie czulam. A tutaj mowimy o ciezkiej pracy.. masakra
tylko, że ja się naprawdę cudownie czulam przy stymulacji - dużo lepiej niż na co dzień, jakbym znowu miała 15 lat :D

Te Panie z recepcji chodź bardzo bardzo miłe często nie mają wiedzy potrzebnej do pokierowania w jakiejs sprawie. Ja jak dzwoniłam po pozytywnym przyroscie i po konsultacji tylko nie z moja Dr bo jej akurat nie było, gdzie kazała mi się umówić na usg żeby obejrzeć jajniki i ewentualnie moc odstawić już jakieś leki. Więc zadzwoniłam aby umówić się do mojej doktor to dostałam informację że jak jestem w ciąży to USG mi doktor napewno nie zrobi. Ale wizytę może umówić. ;-)
Hahahaha [emoji23]

No nie wiem, nie wiem... Pewnie znów co lekarz to opinia. Dziewczyny na poronieniach czasem dopiero od 16tc zaczynają schodzić ze sterydu...:oo: Jak byłam u Pituchowej, to ostatni wlew z immunoglobulin miałam mieć w 12tc, tak żeby do 16tc była ochrona....
Wlasnie a jak to jest z Encortonem przy problemach w immunologii? Jak Wam Pasikonik radzi? Kiedy sie z niego schodzi standardowo tak zeby nie zaszkodzic na rozwoj plodu? U mnie w klinice zalecaja po dodatnim tescie ciazowym, ale przy poprzedniej probie, wlasnie beta wyhamowala, gdy zaczelam odstawiac steryd i tak jakos sobie wbilam do glowy, zeby go nie odstawiac od razu. A ze Dr zapomnial o nim (przynajmniej nic mi nie mowil) gdy dzwonilam z inf o pozytywnej becie, to biore caly czas. Ale pewnie w przyszlym tyg powiedza zeby odstawiac. Dlatego tak kminie, zeby jednak sobie go zostawic dluzej, nie wiem, do 12 tc? Co sadzicie? Nie chcialabym.tez przegiac paly w druga strone. W ogole PAI1 jest wskazaniem do sterydu?

reklama
Do góry