dżoasia
Fanka BB :)
@adansonia jaką ty masz teraz dawkę encortonu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko któraś tu pisała, ze immunologia ma znaczenie przy braku zgnieżdżenia, a u mnie za każdym razem jest zagnieżdżenie. To jak to jest?
Czyli, że co? Tylko helicobacter i jedziecie ze stymulacją? Nic więcej?@Agonia777 - jooo już po - właśnie dojechaliśmy i próbuje Was nadrobić z czytaniem - u docenta oki - wiele nie zalecił bo mówi , ze wyniki ładne jak to powiedział " to Wasz czas , zapraszam za rok z dzieckiem lub chociaż zdjecie przyslijcie" - hymmm dobrze , ze choć ktoś wierzy , ze sie uda
Najpierw muszę wyleczyć Helicobacter bo jest mocny i dopiero jazda
Dobrze, w takim razie zarezerwuj sobie ten lipiec na wypoczynek, relaks i czerp radosc z ostatniego miesiaca w ktorym mozesz uzywac zycia do woli bo juz od sierpnia Twoje zycie bedzie wygladalo inaczej [emoji110]Ok. Dzięki wielkie. To 1000zl pójdzie do kosza...
Nie damy rady zgrać lotów, urlopu z pracą. Mój mąż ma delegacje na prawie 10 dni i ciężko będzie wszystko pogodzić
Jakoś wytrzymam do Sierpnia, będę się delektować Waszymi sukcesami!
@dżoasia takie zaleconka encorton, acard i heparyna. Z tym że po antybiotykach 3 rodzaje przez 10 dni - odradza stymulacje teraz i dopiero z następnym cyklem - to sie gin ucieszy - bo chciał juz 12.07.18 rozpisywać protokół - coż życie - ja tam wierzę w docenta cudotwórceCzyli, że co? Tylko helicobacter i jedziecie ze stymulacją? Nic więcej?
Super. Ja też trzymam kciuki [emoji41]Dobrze, w takim razie zarezerwuj sobie ten lipiec na wypoczynek, relaks i czerp radosc z ostatniego miesiaca w ktorym mozesz uzywac zycia do woli bo juz od sierpnia Twoje zycie bedzie wygladalo inaczej [emoji110]
Aga, jak dlugo masz brac Encorton? [emoji4]@dżoasia takie zaleconka encorton, acard i heparyna. Z tym że po antybiotykach 3 rodzaje przez 10 dni - odradza stymulacje teraz i dopiero z następnym cyklem - to sie gin ucieszy - bo chciał juz 12.07.18 rozpisywać protokół - coż życie - ja tam wierzę w docenta cudotwórce Zobacz załącznik 873473
Ja na swoje punkcje dwukrotnie jechałam po 20 godzinach w robocie... 2 godziny snu i sruu na warszawę. Po pierwszym transferze pracowałam normalnie, również na nocki. Po drugim wyluzowałam i chodziłam do pracy tylko w dzień na kilka godzin (choć zdarzało się, że siedziałam i 10 nad papierami). Teraz leżę w szpitalu i mam czas na myślenie i zmieniły mi się priorytety. Będę dużo mniej pracować, co oczywiście będzie wiązało się ze spadkiem zarobków, ale chrzanię to, najwyżej na 3cią procedurę wezmę.kolejną pożyczkę. Pora zacząć trochę żyć, a nie spędzać czas w robocie za ktora i tak nikt nam nie podziękuje. Już dosyć mamy czasu poświęconego na ivf i różnych wyrzeczeń. Inni tego nie widzą, bo jak chcieli mieć dziecko to się bzyknęli i o co tyle szumu? Pora zawalczyć trochę o siebie. Ale mnie dżoasia bojowo nastawiła...Powiem Ci, że do tego chyba bliżej jak dalej... Oni w ogóle kuchni nie ogarniają, i to już nie chodzi o to, żeby pracować fizycznie, ale żeby chociaz pracę zorganizować. Kiedyś owszem, ale teraz jest zupełnie inny system. Jak tak dalej pójdzie to kaplica Kiedyś byłam w stanie nawet na jakić czas odpuścić starania, przełożyć wizytę na zupełnie inny termin albo rano przyjść dużo wcześniej niż inni i latać jak debil z językiem na brodzie, bo po południu wizyta, więc jak to tak zostawić załogę z nieskończoną robotą... Teraz się z tego wyleczyłam. Biorę wolne, idę na urlop wtedy co mi trzeba i cześć. Teraz z rozpoczęciem stymulacji też rozpoczynam urlop, a nie tak jak w tamtym roku - dzień przed punkcją tyrka 14h... Chyba mi coś na mózg siadło!