reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Surrykatko nawet nie wiem co ci napisać. Napiszę tylko że jesteś bardzo dzielna, i że za którymś razem się uda. A tak a propos Krakowa to Gosia pewnie mnie na ulicy spotkała bo z całą skromnością staram się być kulturalną za kółkiem. Kraków jest piękny i ma klimat i tego nie można mu odbierać. A korki, smog no cóż ....w 2019 wchodzi zakaz palenia węglem i kominkiem bardzo na to liczę bo w zimie czasami naprawdę nie ma czym oddychać.

reklama
Z immunologi jest szereg badan ale nie wiem czy jest sens robic je na wlasna reke czy najpier zapisac sie do doc Pasnika on dam zleci to.co jest potrzebne w waszym przypadku.
A sa to cytokiny, przeciwciala ana, przeciwciala przeciwplemnikowe, test imk, subpopulacja limfocytow, test lct i moze dziewczyny jeszcze cos wymienia.
Tylko ze szkoda robic samemu bo mozesz wydac kase na cos czego nie musialabys robic
przeciwciała przeciwłożyskowe można dorzucić

Ale od kogo slyszalas? Od jakiego lekarza? Ktorys powiedzial ze nie mozna jesc sledzi? Czy sama tak stwierdzilas? Mysle ze Asia rozwieje watpliwosci, jest technologiem zywnosci i wie jak jest zywnosc przygotowywana [emoji4]
Haha no o śledziach nie miałam na studiach :p i szczerze mówiąc nie wiem jak sa przygotowywane, wstyd sie przyznać, ale nawet nie wiedziałam, że śledzie są surowe :laugh2:
Od lat sie słyszy, że kobiety w ciąży zajadają się śledziami, więc myślę, że raczej można ;)

reklama
Do góry