reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie moj tez nie chudzina... 105 kg (ok no troche tam miesnia jest, ale opone tez wyhodowal). Tylko moj wrocil do cwiczen wiec nie mam mu jak powiedziec "popatrz na siebie", bo on sie stara [emoji14]
To mu powiedz ze ty narazie starasz sie o dziecko a intensywne cwiczenia nie sa wskazane przy ivf. I bedziesz cwiczyc po porodzie ;)

reklama
@chlopkers masz tu kawal o Olsztynie i naszym betonowym prezydencie :D

Do taksówki na postoju wsiada zdyszany prezydent miasta, Piotr G.

- Panie, szybko do ratusza! Mam sesję Rady Miasta o 10.00, a jest za piętnaście.
- Panie, coś pan oczadział?! Teraz przez te wykopki to z godzinę się jedzie!
- Panie, szybko! Jestem prezydentem i muszę tam być!
- Panie, możesz pan być i papieżem, ale nie da rady. Godzina jak nic!
- Dam panu 200 złotych!
- No dobra, zawiązuj pan oczy!
- Ale po co?!
- Zawiązuj pan i nie gadaj, bo inaczej nie jedziemy!

Prezydent zawiązuje oczy, taksówka rusza i pędzi olsztyńskimi ulicami. Piotra G. rzuca z tyłu, jak pomidora w reklamówce, ale po chwili taksówka staje.

- Ściągaj pan opaskę

Prezydent G. ściąga opaskę i patrzy: RATUSZ! Na zegarze na wieży za pięć dziesiąta! Zadziwiony pyta:

- Panie, jak pan to zrobił?!
- A nie powiem...
- A czemu?
- Bo, kurde, jeszcze pan weźmiesz i rozkopiesz...
hahahaha cycki mi ebły o podłogę :D

No w sumie masz rację tylko ze ja mam je wszystkie w UK więc do Polski się nie opłaca wysyłać bo to musialobyc w chłodni chyba. No chyba że są tutaj dziewczyny z UK zainteresowane?
Na grupie na fb tez sa dziewczyny z uk napisz mi priva z cena i numerem telefonu do siebie. Crinone chyba nie musi byc w lodowce zobacz jak masz na pudelku do jakiej temp przechowywac

Dziewczyny mam takie dość dziwne pytanie , dzisiaj zauważyłam u siebie coś dziwnego mam cały czas mokra bielizne jak by od wody , transfer miałam 30.06 oprócz typowych bóli okresowych nic mi nie jest i tak się zastanawiam co to może być ?
Wy też tak mialyscie ?
Powiem tak to dobry objaw niejednej z zaciazonych tu dziewczyn. Trzymam kciuki zeby u ciebie tez tak bylo ;) ✊✊

Tylko któraś tu pisała, ze immunologia ma znaczenie przy braku zgnieżdżenia, a u mnie za każdym razem jest zagnieżdżenie. To jak to jest?
Ja mialam 2 zagniezdzenia a potem poronienia w 7 tc. U Pasnika mi wyzzly nardzo wysikie komorki nk i cos tam jeszcze ktore mi prawdopodobnie zabijaly zarodka..wiec wiesz

reklama
Ja zakochalam sie nie tylko w Krakowie ale i calej okolicy az do zakopca wlacznie. U Was jest ten spokoj taki fajny wszystko powoli niespiesznie bez nerwow z uprzejmoscia. Napewno nie kazdy i nie zawsze.. hehe ale sama kultura jazdy moze i przy zatloczonych ulicach. Ale u nas na pasach szybciej cie przejada niz sie zatrzymaja ;)
Hahaha rozśmieszyłaś mnie - chyba nie w tym Krakowie byłaś :D :D :D
Dziura na dziurze, zawieszenie możnaby co roku remontować, człowiek na rowerze to najlepiej, żeby kanałami jeździł (wiem, bo często do pracy śmigam), w zimie brud smród i ubóstwo... Fee! Dobrze, że mieszkam na obrzeżach i też obrzeżami jeżdżę do roboty ;) Jak na uczelnię jeździłam z Bieżanowa na Bronowice, to czasem dziewczyny z Zakopca szybciej dojechały autobusami. Serio:szok:

Do góry