hmm a co jak ja mam umówiona wizyte 23dpt? Wraz będę musiała sie zgłosić 25dpt? Jak dzwoniłam zeby sie zapisac to tylko była jedna możliwa godzina do zapisu wlasnie 23 dpt25dpt [emoji4] odwroc sobie kartke z wypisem po transferze, tam sa opisane dwie wizyty, w 25dpt i 35dpt [emoji4]
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Widzisz mamaginekolog fajnie to skomentowala apropos wedzonego lososia. Ze takiego paczkowanego, zamnietego fabrycznie w opakowaniu szczelnym mozna jesc. Niebezpieczne sa tego typu rzeczy na wage. Chodzi o mozliwe bakterie w trakcie przerwabia ciagu chlodniczego. A ryb generalnie powinno sie unikac w ciazy przez toksyny i to jest fakt. Teraz tak naprawde dzikich niehormonalnych ryb sie nie dostanie. Zreszta nawet jak kupisz nad morzem u Ciebie od rybaka to i tak nie wiesz w jakiej wodzie plywaly. Malo czystych eko miejsc zostalo [emoji58]Nie chodzi mi o sledzie jako o rodzaj ryby tylko forme przygotowania. Chyba ze mowicie o smazonych czy cos to jasne! Ja myslalam ze mowicie o tych surowych co najczesciej sie je z olejem i cebulka.
sssurykatka
Ja co prawda nigdy nie doszlam do teuo etapu, tzn nigdy na taka wizyte nie pojechalam, ale zawsze mialam umawiana ok 25-28 dzien. Natomiast mysle ze ta 23ci potraktuja juz jako pecherzykowa, nie kazaliby Ci tak przyjezdzac co 2 dni bo nie ma to sensu.hmm a co jak ja mam umówiona wizyte 23dpt? Wraz będę musiała sie zgłosić 25dpt? Jak dzwoniłam zeby sie zapisac to tylko była jedna możliwa godzina do zapisu wlasnie 23 dpt
chlopkers
Nie nie. To po prostu masz dwa dni wczesniej [emoji4]hmm a co jak ja mam umówiona wizyte 23dpt? Wraz będę musiała sie zgłosić 25dpt? Jak dzwoniłam zeby sie zapisac to tylko była jedna możliwa godzina do zapisu wlasnie 23 dpt
sssurykatka
Z immunologi jest szereg badan ale nie wiem czy jest sens robic je na wlasna reke czy najpier zapisac sie do doc Pasnika on dam zleci to.co jest potrzebne w waszym przypadku.
A sa to cytokiny, przeciwciala ana, przeciwciala przeciwplemnikowe, test imk, subpopulacja limfocytow, test lct i moze dziewczyny jeszcze cos wymienia.
Tylko ze szkoda robic samemu bo mozesz wydac kase na cos czego nie musialabys robic
Tylko któraś tu pisała, ze immunologia ma znaczenie przy braku zgnieżdżenia, a u mnie za każdym razem jest zagnieżdżenie. To jak to jest?
Ja pierdziele, rodzina Ci cos nagadala?? Rece opadaja...
Nom...złote porady...ach...
chlopkers
Chyba utrzymanie ciazy rowniez jest poniekad zalezne od immunol.Tylko któraś tu pisała, ze immunologia ma znaczenie przy braku zgnieżdżenia, a u mnie za każdym razem jest zagnieżdżenie. To jak to jest?
Cassiah
Widzisz mamaginekolog fajnie to skomentowala apropos wedzonego lososia. Ze takiego paczkowanego, zamnietego fabrycznie w opakowaniu szczelnym mozna jesc. Niebezpieczne sa tego typu rzeczy na wage. Chodzi o mozliwe bakterie w trakcie przerwabia ciagu chlodniczego. A ryb generalnie powinno sie unikac w ciazy przez toksyny i to jest fakt. Teraz tak naprawde dzikich niehormonalnych ryb sie nie dostanie. Zreszta nawet jak kupisz nad morzem u Ciebie od rybaka to i tak nie wiesz w jakiej wodzie plywaly. Malo czystych eko miejsc zostalo [emoji58]
Dokladnie, to jest straszne
misis188
Nie kochana, nie tylko. U mnie byl brak zagniezdzenia ale moze byc tak ze dochodzi do implantacji a potem konczy sie jak sie konczyTylko któraś tu pisała, ze immunologia ma znaczenie przy braku zgnieżdżenia, a u mnie za każdym razem jest zagnieżdżenie. To jak to jest?
reklama
chlopkers
Popatrz Kasia - tak masz na imie? Z jednej str szukamy w ciazy supli dha nie z ryb, zeby nie bylo toksyn, a z drugiej spozywamy ryby niesprawdzone [emoji6] wujka rybaka szczerze zazdroszcze [emoji4] moja mama mieszkala 10 lat na sycylii, znam takie klimatyDokladnie, to jest straszneGeneralnie zasada jest taka ze im bardziej tlusta ryba tym wiecej Omega3 ale zarazem im b tlusta tym wiecej toksyn i syfu absorbuje
Ja najczesciej jem ryby swieze bo wujek mojego meza jest rybakiem rekreacyjnym
Ale niestety najczeciej makrele lowi i juz troche rzygam tymi makrelami [emoji14]
A z tymi sledziami sama poszukam info. Skoro mowisz ze masz znajoma technologa. Oni maja najwieksza wiedze w temacie, przynajmniej teoretycznie powinni miec [emoji6] odpytam tez moja dietetyczke
Podziel się: