reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie. Alkohol w minimalnych ilosciach jest niezdrowy i szkodliwy i calkowicie zabroniony. Ja tam slucham lekarza. Powiedzial ze mozna sledzie, to mozna. Moze pogadaj z jakims lekarzem w Pl. Moze Wy tam w Chorwacji macie inne sledzie??
Nie, oni tu nie maja sledzi i jak raz chcialam dac im sprobowac, specjalnie przywiozlam jako ciekawostke to kazdy w rodzinie prawie zwymiotowal na sam widok [emoji23] Do takoch rzeczy jednak jak kultura Cie nie przyzwyczaila od urodzenia to ciezko je przegryzc ;)

Ale spoko, na prawde przezyje bez nich [emoji23] Jest tu cale moze innych ryb [emoji4]

reklama
Nie, oni tu nie maja sledzi i jak raz chcialam dac im sprobowac, specjalnie przywiozlam jako ciekawostke to kazdy w rodzinie prawie zwymiotowal na sam widok [emoji23] Do takoch rzeczy jednak jak kultura Cie nie przyzwyczaila od urodzenia to ciezko je przegryzc ;)

Ale spoko, na prawde przezyje bez nich [emoji23] Jest tu cale moze innych ryb [emoji4]
Hehe to co sie tak o te nasze sledzie wyklocasz? [emoji12] skoro nam lekarze, ktorzy je znaja mowia ze sa ok [emoji4]

Ale od kogo slyszalas? Od jakiego lekarza? Ktorys powiedzial ze nie mozna jesc sledzi? Czy sama tak stwierdzilas? Mysle ze Asia rozwieje watpliwosci, jest technologiem zywnosci i wie jak jest zywnosc przygotowywana [emoji4]
Moja przyjaciolka tez jest technologiem zywnosci i mama 2 dzieci i tez tak powiedziala no ale na wlasny rozum mozna to wywnioskowac... Skoro nie mozna surowego miesa to dlaczego sledzie mialyby byc wyjatkiem...
Ale na mnie najechalyscie [emoji12]

Szok i niedowierzanie!!!!!!! Wyobraźcie sobie, ze lekarz odmówił mi badania i wypisania skierowania, kiedy usłyszał, że szykuje się do transferu! Poszłam do przychodni LUX Med, w której mam wykupiony pakiet medyczny. Od lekarza usłyszałam, ze LuX med mnie nie leczy i co niby wpisać w rozpoznanie? W bardziej niekomfortowej sytuacji w życiu nie byłam!!!!!! Do kliniki mam 400 km, wiec chciałam robić badani u siebie. Leczę się 7 lat i nigdy nie byłam w podobnej sytuacji! Wyszłam z wizyty i zastanawiam się czy nie napisać skargi na lekarza
Napisać skargę i rozpowszechnić temat.Co za skandal!!! Szczerze Ci współczuję :-(

Moja przyjaciolka tez jest technologiem zywnosci i mama 2 dzieci i tez tak powiedziala no ale na wlasny rozum mozna to wywnioskowac... Skoro nie mozna surowego miesa to dlaczego sledzie mialyby byc wyjatkiem...
Ale na mnie najechalyscie [emoji12]
Nie najechalysmy [emoji4] to nie to forum [emoji6] ale powaznie, dzis rano z moim Dr o tym rozmawialam [emoji4]

Hehe to co sie tak o te nasze sledzie wyklocasz? [emoji12] skoro nam lekarze, ktorzy je znaja mowia ze sa ok [emoji4]
Nie chodzi mi o sledzie jako o rodzaj ryby tylko forme przygotowania. Chyba ze mowicie o smazonych czy cos to jasne! Ja myslalam ze mowicie o tych surowych co najczesciej sie je z olejem i cebulka.

reklama
O

Ale jaja...no szczeka mi opadla. Nie dosc ze placisz, to jeszcze traktuja cie jak smiecia bo problemy z bezplodnoscia masz. Pfff.

Mi dotychczas na szczescie problemow nie robili, ale nie bylam po skierowanie na hormony a po wymazy itd. Dostalam wszystkie mimo iz powiedzialam o invitro. Glupia ze mnie, moglam nic nie mowic jak tak czytam twoja sytuacje. Pewnie teraz w karcie gdzies u mnie pisze. Cholera jasna! Ale co za...slow mi brak!
To zależy TYLKO od lekarza!!! Lekarka do ktorej trafiłam jak zaczęliśmy się starać,jak po iluś tam badaniach nie miała już możliwości nic mi zaproponować w ramach pakietu medycznego,sama dała mi namiary na lekarza w klinice leczenia niepłodności.To co spotkało Tosię ze strony tego lekarza to czyste sk*****syństwo!!!Nie można tego puścić płazem

Ostatnia edycja:
Do góry