chlopkers
Fanka BB :)
Zapraszamy [emoji4][emoji4]Skawina jest ok
Mój M do tej pory marzy o powtórkę z lodów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy [emoji4][emoji4]Skawina jest ok
Mój M do tej pory marzy o powtórkę z lodów
No wieeem... tak naprawde wszystko mozna, i lampka wina chyba by sie nic nie stalo Ale ja juz wole te 9 miesiecy wytrzymac Najgorzej bedzie na Swieta [emoji14]Moj gin dzis mowil zeby z nimi nie przesadzac ale ze czasem mozna [emoji6]
Szynke parmenska mozna jesli wczesniej zamrozi sie ja na 72h. Bez mrozenia nie mozna. Tatar oczywiscie odpada.Oczywiscie bez przesady, nie musi sie nic stac i nie popadajmy w paranoje Ale po prostu lepiej odlozyc do porodu surowe ryby (sushi, anchois, sledzie) czy mieso (szynka parmenska, tatar, boczek, słonina) wg mnie po co ryzykowac, chyba nie umrzemy z glodu
Dokladnie [emoji4]Poczytaj i zapytaj lekarza. Ja pytalam dwoch roznych, zeby byc pewna. A potem poczytalam. I mozna. Inna sprawa czy ktos chce czy nie. Ale nie jest to niebezpieczne i to nie moje zdanie tylko opinia lekarska.
Nie. Alkohol w minimalnych ilosciach jest niezdrowy i szkodliwy i calkowicie zabroniony. Ja tam slucham lekarza. Powiedzial ze mozna sledzie, to mozna. Moze pogadaj z jakims lekarzem w Pl. Moze Wy tam w Chorwacji macie inne sledzie??No wieeem... tak naprawde wszystko mozna, i lampka wina chyba by sie nic nie stalo Ale ja juz wole te 9 miesiecy wytrzymac Najgorzej bedzie na Swieta [emoji14]
Cassiah wybacz, ze sie tak czepiam, ale nie porownuj sledzia do lampki wina. To pierwsze nie szkodzi. Drugie zdecydowaniw tak.No wieeem... tak naprawde wszystko mozna, i lampka wina chyba by sie nic nie stalo Ale ja juz wole te 9 miesiecy wytrzymac Najgorzej bedzie na Swieta [emoji14]
Ja uwazam ze skoro nie wolno to nie wolno i dla mnie nie ma znaczenia "co mniej szkodliwe a co bardziej", ale spoko kazdy ma swoje zdanie i swoj rozsadek Ja tylko mowie co slyszalam... A moze za kilkanascie lat znow lekarze zmienia zdanie i odkryja ze jednak to co uwazamy za szkodliwe nie szkodzi i odwrotnie Wiesz jak to jest.Cassiah wybacz, ze sie tak czepiam, ale nie porownuj sledzia do lampki wina. To pierwsze nie szkodzi. Drugie zdecydowaniw tak.
W swieta bedziesz mogla jesc prawie wszystko [emoji6]
Ale od kogo slyszalas? Od jakiego lekarza? Ktorys powiedzial ze nie mozna jesc sledzi? Czy sama tak stwierdzilas? Mysle ze Asia rozwieje watpliwosci, jest technologiem zywnosci i wie jak jest zywnosc przygotowywana [emoji4]Ja uwazam ze skoro nie wolno to nie wolno i dla mnie nie ma znaczenia "co mniej szkodliwe a co bardziej", ale spoko kazdy ma swoje zdanie i swoj rozsadek Ja tylko mowie co slyszalam... A moze za kilkanascie lat znow lekarze zmienia zdanie i odkryja ze jednak to co uwazamy za szkodliwe nie szkodzi i odwrotnie Wiesz jak to jest.