reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosiu nie zgodzę sie z Toba. Do Krakowa jezdzilam czesto bo tam sie leczylam jakiś czas, brat studiowal tam i wogole bez powodu sie jezdzilo i takich przepraszam ale wrednych kierowcow jak tam to nie spotkalam nigdzie
Hehe to widzisz trafilismy na odmiennych ;) nie wazne Krakow dla mnie jest piekny poprostu samw sobie. I wszystkie pokolei wioski i wioseczki ciagnace sie az do gor. Ale to z reguly tak jest jak ktos mieszka nad jeziorami to wolalby morze albo gory a ktos kto mieszka w gorach wolalby jeziora ;)

reklama
Agona a moze zrob bete cuda sie jednak czasem nam tu zdarzaja.
A jak odstawialas steryd stopniowo czy odrazu
Gosiu steryd już dwa miesiące jak nie biorę więc nie powinno być przez niego a co do bety wolę jeszcze poczekać bo w cuda w moim przypadku nie wierzę :no: jeszcze kilka dni poczekam może znowu po 33 dniach się pojawi:mad:

Ja rozumiem wszytko, ale poczułam się jak gowno wymieszane z błotem na tej wizycie! Samo zachowanie lekarza było karygodne

Ale że jak słabo? Od wartości ok.6000 beta wolniej przyrasta. Musisz być na to przygotowana, żeby nie panikować. [emoji8]
No bo w poniedziałek była 1225 a w piątek 3500 a dziś we wtorej tj po następnych 96 godz. Czyli pp 4 dniach 9900. Jak patrzę na ten wykaz co jest w wynikach to w widełkach jest ok. Ale kurna jak patrzę na te wasze zajebiste bety to się zastanawiam, czy jest ok, czy nie za mało.

Gosiu steryd już dwa miesiące jak nie biorę więc nie powinno być przez niego a co do bety wolę jeszcze poczekać bo w cuda w moim przypadku nie wierzę :no: jeszcze kilka dni poczekam może znowu po 33 dniach się pojawi:mad:
Kup sobie zurawine suszona albo jakis dobry apteczny sok zurawinowy. I czekaj ja trzymam kciuki zebys sie nie doczekala. Ostatnio ropuszka na fb pisala o swojej siostrze ktora tez szans nie miala a jednak naturalsik sie trafil ;)

Fajniusi. [emoji7]
Załamujące jest to, że mój jest teraz większy niż Twój. Mam tak wydęty jak w 6 msc ciąży. [emoji32]
Ale ty chyba chudziutka jesteś co? I może dlatego, z resztą brzuch w ciąży to chyba indywidualna sprawa, bo jeden taki, drugi dwa razy większy a jesZce następny dwa razy mniejszy hih

No bo w poniedziałek była 1225 a w piątek 3500 a dziś we wtorej tj po następnych 96 godz. Czyli pp 4 dniach 9900. Jak patrzę na ten wykaz co jest w wynikach to w widełkach jest ok. Ale kurna jak patrzę na te wasze zajebiste bety to się zastanawiam, czy jest ok, czy nie za mało.
A gdzie tu widzisz ze twoja beta jest ch..jowa. ja po przekroczeniu 5tys juz nie sprawdzalam bety po 2 dniach mialam usg i to ono jest teraz wyznacznikiem zdrowej ciazy. A beta juz sobie nie zajmuj glowy i nie wydawaj na nia kasy
Oj matka trzeba cie chyba znowu kopniakiem w dupsko nastraszyc tak jak na poczatku zebys uwierzyla

reklama
Do góry