reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sssurykatka bardzo mi przykro Kochana  :(:(:(
Zróbcie może jakieś dodatkowe badania może jeszcze coś gdzieś jest do podleczenia.

Dziewczyny nie wiem co za dziadostwo mnie dopada. Od dwóch dni trochę dokucza mi pęcherz. Mam od czasu do czasu parcie na pęcherz ale mnie nie boli szczypie czy piecze. Biorę do tego urofuraginę i Wit. C. Wczoraj po kolacji obejmowałam kibelek. Dzisiaj doszedł ból stawów. A po stymulacj tak mi się cykle rozjechały że nie wiem kiedy powinna @ przyjść. Miałam zawsze 26 dni a ostatni miał 33 i teraz myślałam że będzie już normalnie nawet wiedziałam kiedy jajeczkowanie a tu duuuu... . :mad: nie wiem co się dzieje . ... ..

Gosia321 gdybyście przyjechały do mnie to dopiero mogę powiedzieć wieś a nie miasto. Nie dziwię się że przekręcają nazwę i mówią Dziadowo:D 17 i życie w mieście zamiera same dziadki tylko się kręcą....

Ale oni czują to nosem chyba :) ja jak poprosiłam i skierowanie to odrazu powiedziała babka ze na bank chodzi o invitro. ..
Jak idziesz to sciemnias. Bo jak powiesz prawdę to nic nie dostaniesz.
Ja jak kiedyś poszłam po sono hsg robionymi prywatnie z powodu bólu brzucha do medic....... żeby spr czy tam się coś nie dzieje jako powiklania bo badaniu. To mnie lekarka odesłał do kliniki ze mam tam iść jak mi tam badanie robili. (Byl weekend i w klinice mi powiedzieli ze jak by mi sie udalo to lepiej zebym do swojego lekarza poszla a jak nie to mam do nich przyjechac. )A jak powiedziałam ze chodzi mi tylko o usg i nie chce placic prywatnie za to jak mam tutaj w pakiecie za darmo i w gabinecie. To mnie odesłał na nfz bo tam mam za darmo. Zrobiłam awanturę ze mi odmawia pomocy. Nic nie wskoralam. Lekarka wpisała nieprawdę w karcie pisząc ze jakby się coś dzialo to mam się udać na izbę przyjęć do szpitala. Ale słowem nic o tym ze odmówiła mi badania i o tym co wpisala. Zrobiła sobie dupochron.
Obiło się o kierownika centrum i dupa. Z nimi nie wygrasz. Masz płacić za pakiet i najlepiej niekorzystac. Podobnie jak nfz tylko tam się nie pytają czy chcesz płacić tylko sami sobie biorą.

Szok i niedowierzanie!!!!!!! Wyobraźcie sobie, ze lekarz odmówił mi badania i wypisania skierowania, kiedy usłyszał, że szykuje się do transferu! Poszłam do przychodni LUX Med, w której mam wykupiony pakiet medyczny. Od lekarza usłyszałam, ze LuX med mnie nie leczy i co niby wpisać w rozpoznanie? W bardziej niekomfortowej sytuacji w życiu nie byłam!!!!!! Do kliniki mam 400 km, wiec chciałam robić badani u siebie. Leczę się 7 lat i nigdy nie byłam w podobnej sytuacji! Wyszłam z wizyty i zastanawiam się czy nie napisać skargi na lekarza
@Tosia0509 - przykre to quwa i obawiam się , że coraz częściej będziemy to słyszeć od lekarzy, który będą się zasłaniać klauzulą sunienia - @aaaaaaaaaa szkoda słów - dość , że życie dla Nas niezbyt łaskawe w kontekście ciąż - to jeszcze Nas będą doładować z każdej strony. Będzie dobrze - qurwa musi !

Cześć dziewczyny. Podczytuję was już od dłuższego czasu i w końcu na mnie przyszedł moment, żeby Was się poradzić :)
18.06. miałam criotransfer blastocysty. W 9 dpt beta <1,25 więc lekarz kazał odłożyć leki (duphaston 3x1 i cronen 1x1). Dzisiaj mija 7 dzień a @ nadal brak:( ile zazwyczaj czekałyscie na okres po nieudanym transferze?
Ja dostałam na 3 dzień po odstawieniu leków.

Czy po stymulacji i nieudanym transferze pierwszy cykl jest z owulacja? Czy to zajmie trochę czasu zanim to wróci do normy?

Ja zakochalam sie nie tylko w Krakowie ale i calej okolicy az do zakopca wlacznie. U Was jest ten spokoj taki fajny wszystko powoli niespiesznie bez nerwow z uprzejmoscia. Napewno nie kazdy i nie zawsze.. hehe ale sama kultura jazdy moze i przy zatloczonych ulicach. Ale u nas na pasach szybciej cie przejada niz sie zatrzymaja ;)
Gosiu nie zgodzę sie z Toba. Do Krakowa jezdzilam czesto bo tam sie leczylam jakiś czas, brat studiowal tam i wogole bez powodu sie jezdzilo i takich przepraszam ale wrednych kierowcow jak tam to nie spotkalam nigdzie

reklama
Do góry